Yeni Nexus, Snapdragon 821'le gelebilir!

Bu senenin Nexus telefonu, işlemcisiyle piyasadaki en iyi amiral gemilerini geride bırakabilir!

Nexus, Snapdragon 821'le gelebilir!

Bu seneki Nexus telefonlar hakkında şu ana kadar birçok dedikoduya rastladık. HTC tarafından üretilmesi beklenen Nexus için yeni bir dedikodu ise, telefonun Snapdragon 821 işlemciyle geleceğini söylüyor.

Snapdragon 821'in sunacağı ek güç, Snapdragon 820'li Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, HTC 10, LG G5 ve OnePlus 3'e kıyasla belki büyük bir fark ortaya koymayacak, ancak yeni Nexus'u amiral gemilerinin önüne geçirebilir. Dedikodular, yeni Nexus'lardan en az birinin HTC 10'un değiştirilmiş bir sürümü olacağını söylüyor. Bu arada bir başka rivayet, Huawei'nin geçen sene olduğu gibi, bu sene de Nexus işinde olabileceğini söylüyor.

Snapdragon 821 hakkındaki bilgilerimiz, şu an oldukça kısıtlı. Snapdragon 823'ün Galaxy Note 7'yle geleceğine inanılıyor; bu nedenle 821'deki yeniliklerin küçük olmasını bekleyebiliriz. Snapdragon 821'in adının geçtiği diğer tek ürün, Asus'un ZenFone 3 Deluxe'ü olmuştu. Bu telefondaki işlemcinin dört çekirdeğinden ikisi, 2,3GHz'te çalışıyordu (Snapdragon 820'de 2,1GHz'te çalışıyor).

Yeni Nexus'ların Eylül veya Ekim'de Google tarafından tanıtılması bekleniyor, yani gerçekleri öğrenmek için yazı bitirmemiz yeterli olacak.

Okuyucu Yorumları