Yeni Nexus'u kim üretecek? İşte cevap!

Bir sonraki Nexus'u hangi telefon devinin üreteceği, neredeyse kesinleşti!

Yeni Nexus'u "o" yapacak!

AndroidPIT'in güvenilir kaynaklarından aldığı bilgilere göre LG, Google'ın yakın bir zamanda tüketicilerle buluşturmayı planladığı Nexus 5 (2015) akıllı telefon modelini, örneği olmayan bir prototipe dayalı olarak üretecek.

Koreli teknoloji devi piyasaya sürmeyi düşündüğü Nexus cihazının tasarım aşamasında, mevcut amiral gemisi LG G4'e dayalı ilerlemeyi düşünmüyor. Şirket bu bağlamda tüketicilere benzeri olmayan tamamen farklı bir model sunacak.

Geçtiğimiz günlerde Çin'li telefon üreticisi Huawei'nin de yeni bir Nexus cihaz üzerine çalıştığı haberleri gelmişti. Hatta üretilecek yeni telefonun 5.7 inç ekran, 3.500 mAh batarya ve Snapdragon 810 işlemci ile gelebileceği söylentileri büyük bir hızla yayılmıştı.

LG'nin ise "Angler" kod adıyla Snapdragon 808 işlemcili ve 2.700 mAh bataryaya sahip bir Nexus için çalışmalara başladığı söyleniyordu.

Gelen haberlere bakılacak olursa bu yıl içerisinde LG imzalı bir Nexus cihaz görmemiz kesin gibi. Ancak bu durum, Huawei'nin yarış dışı kaldığı anlamına da gelmemeli...

Okuyucu Yorumları