Yeni Philips O'NEILL ile güçlü ses ve stil!

Kulaklık konusunda beklentileri yüksek olanlar, Philips'in yeni O'NEILL serisini beğenebilir!

Güçlü ses ve stil!

Ses deneyimi konusunda uzman olan Philips'in, kulaklık segmentinde uzman olan O'Neill ile işbirliği sonucu ortaya çıkan Philips O'Neill serisi, kulaklık konusunda beklentileri yüksek olanlara, bir kez daha göz alıcı seçenekler sunuyor.

Kullanıcıların beğenisine sunulduğu dönemden bu yana ilgi gören ve sağlamlığı, şık tasarımı, ses kalitesi ile en iyi kulaklık seçeneklerinden bir haline gelmeyi başaran Philips O'Neill serisi, farklı modelleriyle de iddialı geliyor. Özellikle stile önem veren kullanıcıların ve macera meraklılarının yanından ayırmadığı Philips O'Neill serisi, üstün müzik deneyimi için çok özel kulaklık alternatifleri sunuyor.

Philips O'Neill The SNUG

Etkili bas performansıyla The SNUG'ın ses yalıtımlı yumuşak tamponları, uzun süreli kullanımda rahatsızlık verebilecek etkileri ortadan kaldırarak, müzik keyfini üst seviyede dilediğinizce yaşamanızı sağlıyor. Uzun yolculuklar için ideal olan The SNUG, dinamik 40 mm'lik sürücüleriyle etkili bir bas performansına da imza atıyor. Son derece dayanıklı, dolaşmayan ve gerilim düzeltici özelliğine sahip, kopmayan sert yapılı kablosu, The SNUG'ın en önemli artıları arasında yer alıyor. Güçlendirilmiş konnektörler de bu sağlam yapıyı tamamlıyor. Düz kenarlıklar ve katlanabilir tasarım da The SNUG serisini albenili kılan özellikler arasında. Serinin SHO4300BL/00 modeli lacivert - kırmızı, SHO4300PK/00 modeli pembe - lacivert, SHO4300WT/00 modeli ise bordo – siyah renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Ürünün satış fiyatı ise 109,90 TL.

Philips O'Neill The CRUZ

Son derece dinamik ve canlı bas seslerle müzik keyfini artıran Philips O'Neill The CRUZ, farklı dış görünümüyle de ilgi çekici. Yüksek sesle müzik dinlemenin tadını doyasıya alacağınız bu özel kulaklıklar, rahat kafa bandıyla son derece de konforlu bir kullanım sunuyor. Yumuşak ve hava alabilen yastıklarıyla da bu konforu destekleyen Philips O'Neill The CRUZ, "L" şeklindeki bağlantı ucuyla da uzun süre dayanıklılık vaat ediyor. Dolaşmayan sert kablosuyla günlük kullanımda sıkıntı yaşatmayan The CRUZ, sağlam yapısıyla da oldukça dayanıklı.

Basit bir dokunuşla baş bandından ayrılan hoparlör bölümü, 32 mm'lik Neodymium sürücülerle güçlü baslar, sağlam donanım ve modüler tasarım, Philips O'Neill The CRUZ'un öne çıkan özellikleri. Serinin SHO3300CLASH/00 modeli mavi - pembe, SHO3300ESCAP/00 lacivert - turkuaz, SHO3300MINT/00 modeli ise turkuaz - gri renk seçenekleriyle satışa sunuluyor. Ürünün satış fiyatı ise 89,90 TL.

Okuyucu Yorumları