Yeni Samsung Gear S2 çıktı

Samsung Electronics'in dairesel tasarımlı en yeni akıllı saati Samsung Gear S2 çıktı.

Samsung Gear S2 çıktı

Samsung Gear S2, güçlü bir giyilebilir cihazda fonksiyon ve stili bir araya getiriyor. Bileğinize ince ve şık şekilde oturan dayanıklı paslanmaz çelik gövdesi ve dairesel tasarımıyla yepyeni bir akıllı saat deneyimi veriyor. Döndürülebilir bezel halka, saatin yan kısmında bulunan Anasayfa ve Geri düğmeleriyle uyum içinde çalışarak Gear S2'ye analog bir his ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Artık; uygulamaları seçmek, e-maillerinizi okumak, mesajlarınızı kontrol etmek ve Gear S2'nizi kişiselleştirmek için akıllı saatinizin kenarını basitçe döndürmeniz yeterli.

1,2 inç, çizilmeye karşı dayanıklı Gorilla Glass 3 cama sahip Super AMOLED ekranıyla Gear S2 stil sahibi ve şık bir görünüme sahip. İndirilmeye hazır yüzlerce saat yüzü ve ünlü İtalyan tasarımcı Alessandro Mendini'nin kişisel estetik duygusunu taşıyarak tasarladığı kayışlar sayesinde, Gear S2'yi kendi stilinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Bununla birlikte Gear S2, kalp atış hızınızı ve günlük aktivite düzeyinizi otomatik olarak algılayan ve kaydeden S-health uygulamasına sahip. Ayrıca, koşmayı sevenler için Nike + Running App, ürünün içinde hazır olarak bulunuyor.

Tüm Android 4.4 ya da üzeri cihazlarla uyumlu

Cihaz, "Gear S2" ve "Gear S2 classic" olmak üzere iki ayrı seçenek halinde sunuluyor. Gear S2 Classic, klasik saat tasarımı ve deri kayışıyla dikkat çekerken minimal ve modern tasarımıyla öne çıkan Gear S2, daha çok hareket halinde olanlara hitap ediyor.

4GB hafıza ve Exynos 3250 işlemci ile Gear S2, çok daha fazlasını yapabilmenizi sağlıyor. Tizen işletim sistemiyle çalışan Gear S2 and Gear S2 Classic, kullanıcıyı sadece Samsung telefonlarla sınırlamıyor. Tüm Gear S2'ler Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısına sahip ve Android 4.4 ya da üstü sürümlerdeki Android telefonlar ile uyumlu. 512 MB RAM'e sahip olan Gear S2, GPS'in yanı sıra dokunarak farklı cihazlarla etkileşime girmesine imkan veren NFC teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. Ürün, kutu içerisinden çıkan kablosuz şarj standı üzerinde hızlı bir şekilde şarj edilebiliyor. Samsung Gear S2'nin en önemli inovatif ürünlerinin başında geldiğinin altını çizen Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza; şunları söyledi: "Samsung olarak, 2013 yılında ilk kez piyasaya sürdüğümüz Galaxy Gear, giyilebilir teknolojiler pazarının en önemli oyuncularından biri oldu. Biz de bu süreçte, portföyümüzü kullanıcı talepleri doğrultusunda inovatif ürünlerle geliştirmeye devam ettik ve Gear S2'yi kullanıcıların beğenisine sunduk. Giyilebilir teknolojiler alanında dünyanın en fazla patent sahibi olan şirketi konumunda bulunan Samsung, sürekli gelişen inovatif yaklaşımını Gear S2 ile ortaya koydu."

Gear S2'yi Türkiye'deki kullanıcılarla buluşturmaktan gurur duyduklarını dile getiren Mirza, "Şıklığıyla göz dolduran Gear S2 Classic, kendine has eşsiz tasarımını metal, deri ve camın muhteşem uyumuyla tamamlıyor. Gear S2 ise modern ve estetik görüntüsüyle daha sportif bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Her iki modelin de Türkiye'deki tüketiciler tarafından hızla sahiplenileceğini düşünüyoruz. Giyilebilir teknolojiler alanındaki inovatif çözümlerimizle tüketicilerin karşısına çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

Gear S2 Classic 999 lira, Gear S2 ise 899 lira tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile Türkiye'de satışa sunuldu.

Okuyucu Yorumları