Yeni Sony bombası Xperia i1, iPhone'a karşı!

Sony'nin amiral gemisi "Honami" kod adlı Xperia i1, beyaz renkli modeliyle iPhone 5'in yanında!

Honami ve iPhone 5 yan yana!

Sizlere daha önce bu haberimizde de duyurduğumuz Sony'nin yeni amiral gemisi bombası olan Honami, çok yakında bizlerle birlikte olacak gibi görünüyor. Son gelen bilgilere göre Sony'nin Xperia Z'nin ardından Xperia i1 adını verdiği, kod adıyla ise "Honami" olarak sızdırdığı telefon, şimdi de beyaz renkli modeliyle ortaya çıktı.

iPhone 5 ile birlikte yan yana çekilen görüntülerde ekranının büyüklüğüyle göz alan Xperia i1, yalnızca ekranıyla değil, sahip olduğu teknik özelliklerle de akıllı telefon piyasasına damgasını vuracak nitelikte bir ürün. Öncelike 20.7 megapiksel değerinde çözünürlük sahibi kamerasıyla, "en iyi kameralı akıllı telefon" kategorisine rahatlıkla adını yazdırabilecek olan Honami, Exmor RS sensörü ve Sony G Lens'i kullanıyor. Snapdragon 800 işlemcisiyle 2.2 GHz hızında olacağı duyurulan Xperia i1'in; Adreno 330 grafik işlemci, 2 GB bellek kapasitesi, 16 GB depolama birimi, microSD, LTE ve NFC bağlantı desteğiyle birlikte gelmesi beklemiyor.

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulması beklenen Xperia i1'in 4 Eylül tarihindeki IFA 2013 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Şimdi gözler Sony'de.

Okuyucu Yorumları