Yeni sunucu Orion açıldı!

Knight Online'da heyecan dur durak bilmeden devam ediyor.

Orion sunucusu açıldı!

Ünlü MMORPG oyunu olan Knight Online'da heyecan dur durak bilmeden devam ediyor! Asgard'dan sonra zorunlu OTP sistemi bulunan ikinci sunucu ORION bugün itibariyle açıldı!

10 yılı aşkın süredir Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde hizmet veren Knight Online, 2015 yılı itibariyle getirilen yeniliklerle de efsanesini devam ettiriyor. 2014'te 4 adet büyük turnuvaya imza atan Knight Online ekibi, 2015 yılına da yeni sunucu Orion'u açarak başlıyor!

NTTGame bünyesinde bulunan ve son 2 senedir başarılı bir yükseliş gösteren efsane MMORPG Knight Online, yeni bir sunucuyla oyun severlerin karşısına çıkıyor. OTP sisteminin zorunlu olduğu Asgard sunucusunun ardından, yine zorunlu OTP sistemine sahip Orion sunucusu bugün itibariyle Knight Online şövalyelerinin hizmetine açıldı. Tam güvenlikli bir sunucu olan Orion'da, diğer sunucularda olduğu gibi 7/24 GM kontrolü de aktif olarak devam ediyor. 7 gün 24 saat Game Master'lar tarafından kontrol edilen sunucularda oyunun düzenini bozan oyuncular anlık olarak tespit edilerek oyundan uzaklaştırılıyor. Binlerce oyuncunun Knight Online efsanesini adeta yeni baştan yaşadığı Orion sunucusuna tüm Knight Online şövalyelerini ve tüm oyun severleri bekliyoruz.

Siz de Knight Online'a ara verdiyseniz ve oyuna geri dönmek için bahane arıyorsanız, yeni sunucu Orion sizin için muhteşem bir fırsat!

Okuyucu Yorumları