Yeni Word ve fazlası, Android'e geliyor!

Microsoft, Android'li telefonlar için yeni Word, Excel ve PowerPoint ön izlemelerini indirmeye sundu

...Ve sonunda geldiler!

Microsoft, Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarını Android'li cebinizde çalışması için hafifleştiriyor.

Office uygulamalarını Android'li tabletler için Ocak ayında yayınlayan Microsoft, temel verimlilik uygulamalarının telefonlara yönelik önizleme sürümlerini ortaya çıkardı. Yeni uygulamalar final sürüme ulaştığında, Office Mobile for Android'in yerini alacak. Yeni önizleme uygulamalarını denemek için Google+'taki Office Android Preview sayfasına gitmeniz ve Microsoft'un topluluğuna katılmanız gerekiyor.

Bunun ardından Play Store'daki Word, Excel ve PowerPoint sayfalarını ziyaret ederek test kullanıcısı olabiliyorsunuz. Microsoft, Play Store'daki son adımın 4 saate kadar sürebildiği konusunda kullanıcıları uyarıyor. Yeni Office uygulamalarını deneyebilmek için Android 4.4 veya üzerini çalıştıran bir cihaza ihtiyacınız var.

Ana işlevleri ribbon üzerinden sunan uygulamaların arayüzü, tablet sürümündekilere benziyor. Microsoft, Excel'in sekmeleri gibi birçok aracın ekranın alt tarafında taşındığını söylüyor. Word'de arayüzün büyük bölümün ortadan kaldıran, okumaya yönelik bir işlev de bulunuyor. Dosyaları herkes düzenleyebiliyor, ancak tüm seçenekleri kullanabilmek için Office 365 üyesi olmanız gerekiyor.

Okuyucu Yorumları