Yeni yılın yeni cep telefonları!

Yeni yılın ilk aylarında piyasaya sürülmesi beklenen 12 yeni cep telefonu, geri sayımla makalemizde!

Yeni yılın yeni telefonları!

2012 yılı boyunca Samsung ve rakipleri durmadan iri yarı telefonlar piyasaya sürdüler; 2013 yılı da farklı olmayacak. Özellikle Android işletim sistemli pek çok yeni telefon karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu ilk bakış dosyasında yeni yılın ilk aylarında karışımıza çıkacak 12 yeni telefona dair bilinenleri sunuyoruz.

Yeni yılda herkes aradığını bulacağa benziyor: Listemizde pırıl pırıl gösterişli telefonlardan, bütçe dostu alternatiflere kadar herkese uygun bir cihaz var. Android düşkünleri özellikle sevineceğe benziyor. Orta seviye diyebileceğimiz HTC One SV gibi LTE destekli yeni telefonlar dikkat çekiyor. Nokia Lumia 620 gibi yeni Windows telefonlar sayesinde Microsoft'un işletim sistemi biraz daha fazla kendinden bahsettirecek gibi. Windows 8'li telefonların ucuzlamasıysa telefon almayı düşünenleri sevindirecek.

Yeni yılın ilk telefon fuarı

İster basit telefonlar olsun isterse de ekstra büyük akıllı telefonlar, listedeki cihazları sıralarken sundukları özellikleri ve bazı durumlarda da yapma şansı bulduğumuz ilk bakış değerlendirmelerimizi göz önüne aldık. Sadece cihaz bilgileri vermekle yetinmek istemedik; bu nedenle telefonun kimlere hitap ettiği sorusuna da cevap bulmaya çalıştık.

İşte, yeni yılın ilk çeyreğinde piyasada olması beklenen 12 yeni cep telefonu... Tıklayın...

Okuyucu Yorumları