Yer açmak için fotoğraf silme derdine son!

Bu uygulama, hiçbir fotoğrafı silmeden iPhone'da ekstra depolama alanına sahip olmanızı sağlıyor!

iPhone'unuzda yer açın!

Akıllı telefonlarda giderek çok daha gelişmiş özellikler sunan kameralar sayesinde artık profesyonel fotoğrafçılar dışında neredeyse hiç kimse ayrı bir fotoğraf makinesi kullanma gereği duymuyor. Çok daha pratik ve işlevsel bir biçimde özel anları ya da manzaraları kaydetmemizi sağlayan akıllı telefonlarda bu noktada ortaya çıkan sorunlardan en önemlisi ise depolama alanının yetersizliği. Hele bir de 16 GB'lık bir iPhone'a sahipseniz, işler daha da zorlaşabiliyor.

Uygulama geliştiricilerinin bu sorunun üstesinden gelmek için hazırladıkları en etkili iOS uygulamalarından IceCream, kullanıcıların cihazlarında daha fazla fotoğraf için yer açılmasını sağlıyor. Uygulama sayesinde mevcut fotoğraflarınızdan hiçbirini silmek zorunda kalmadan binlerce yenisine yer açmak mümkün.

Peki IceCream bunu nasıl yapıyor? Cihazınızdaki görselleri sıkıştıran uygulama bunların tam çözünürlüklü sürümlerini buluta göndererek daha sonra oradan indirmenize olanak tanıyor. İşleyiş biçimi açısından Dropbox ya da iCloud'dan pek farkı olmayan IceCream'in bu noktadaki asıl farkı, cihazınızdaki depolama alanını asla doldurmayacağınızdan emin olmanızı ve gelecekte "yetersiz depolama alanı" gibi mesajlar görmemenizi sağlaması.

Uygulamanın içindeki Hesap sekmesine giderek fotoğraflar için ne kadar yeriniz kaldığını görebilir ve gerekirse biraz yer açabilirsiniz. Uygulamada ayrıca göz atmanızı tavsiye edebileceğimiz bazı sosyal medya özellikleri de mevcut.

Okuyucu Yorumları