Yılbaşı İçin Teknolojik Hediye Seçenekleri

Acer'ın 2'si 1 arada Switch serisinin Red Dot ödüllü ve güçlü modeli Switch3 sevdiklerinizin hayatını kolaylaştıracak.

Yılbaşı için teknoloji hediyeleri

2017 Red Dot tasarım ödüllü Acer Switch 3'ün esnek tasarımı, kullanıcıların dizüstü bilgisayar ve tablet modları arasında takılabilen klavye dahil rahatça geçiş yapabilmelerini sağlıyor.

Acer Switch 3, dokunmatik ekranda çizim yapmak, not almak, belgelere veya fotoğraflara Windows Ink ile açıklama eklemek için Acer Active Pen ile birlikte kullanılabiliyor. Ürün ayrıca geniş bir 12.2 inç ekran, Intel işlemciler ve sessiz, fansız bir tasarımla iyi bir dengede olan 2'si 1 arada tasarıma sahip. Her an bağlanmaya hazır, İnce, şık ve hafif tasarımıyla Acer Switch 3 en prestijli ürün tasarım ödüllerinden biri olan 2017 Red Dot Ürün Tasarımı Ödülü'ne de sahip. Çok yönlü 2'si 1 arada tasarımı; takılıp çıkarılabilir klavye ile birlikte geliyor.

Esnek tasarıma sahip olan Switch 3, gün boyu hem dizüstü bilgisayar hem de tablet moduyla mobil bir hayata kolayca adapte olur ve 8 saate kadar pil ömrü sunar.

Acer'ın ultra mobil yeni modeli olan Switch 3 ile yılbaşında sevdiklerinizin hayatını kolaylaştırın!

Acer Switch 3 serisi 1999 TL'den başlayan fiyatlarla temin edilebilir.

Yılbaşı İçin Teknolojik Hediye Seçenekleri

15.6 inç veya 17.3 inç ekranlarla temin edilebilen, güçlü performansı çarpıcı tasarımla bir araya getiren Acer Predator Helios 300 , dizüstü oyun bilgisayarlarını her zamankinden daha erişilebilir hale getiriyor.

Bir eğlence merkezi olarak tasarlanan Predator Helios 300 dizüstü bilgisayar serisi hem oyun oynamak hem de film izlemek için idealdir. Parlak 15.6 inç veya 17.3 inç FHD IPS ekranlar canlı ve keskin görseller sunarken, Dolby Audio™ Premium ve Acer TrueHarmony™ canlı ve zengin sesler sağlar.

Predator Helios 300 merkezinde olağanüstü performans için hız aşırtılabilir1 NVIDIA® GeForce® GTX 1060 veya 1050Ti GPU ile bir araya getirilen 7. nesil Intel Core i7 (7700HQ) veya i5 işlemci (7300HQ) bulunuyor.Tüm bu işlem gücü 16GB'a kadar DDR4 bellek (32GB'a yükseltilebilir), hızlı bir SATA SSD1 ve 1TB HDD1 tarafından destekleniyor. Bilgisayarların alt kısmında bulunan erişim kapıları bellek ve depolama bileşenlerini yükseltmeyi kolaylaştırıyor.

Predator Helios 300 : KDV dahil 6999TL'den başlayan fiyatlarla temin edilebilir.

Okuyucu Yorumları