YotaPhone dünya çapında satışa sunuluyor!

Hem önünde, hem de arkasında ekranı bulunan bu ilginç cep, sonunda satışa çıkıyor!

Beklenen cep sonunda geliyor!

Biz ekranı giderek büyüyen ve bükülen ceplerle ilgilenirken Ruslar, geçen sene biraz daha farklı, çift ekranlı ceplerini ortaya çıkarmışlardı. Hem önünde, hem de arkasında ekranı bulunan, geçtiğimiz aylarda bizim de deneme şansı bulduğumuz YotaPhone, sonunda tüm dünyada satışa sunuluyor.

Yota Devices tarafından geliştirilen telefonun ön tarafında 4.3 inç'lik, 720p çözünürlüklü bir ekran, arka tarafındaysa yine 4.3 inç'lik e-ink ekran bulunuyor. Arkadaki e-ink ekran, yapısı sayesinde her zaman görünür kalabiliyor ve çok az pil harcıyor. Bu ekranı bir e-reader gibi kullanabiliyor veya uyarılarınızı telefonu açmaya gerek kalmadan görebiliyorsunuz.

YotaPhone, teknik özellik açısından orta seviye bir cihaz. Android 4.2.2'yle çalışan telefon, 1.7GHz çift çekirdekli işlemciye, 2GB RAM'e, 13 megapiksel kameraya, 32GB depolama alanına ve 1.800mAh pile sahip. Yota Devices, TechCrunch'a yaptığı açıklamada cihazın 25 Aralık'tan (Noel'den) önce dünyanın farklı bölgelerinde satışa sunulacağını söylüyor. YotaPhone'un fiyatı henüz belli değil, ancak Rusça site hi-tech.mail.ru'nun daha önceki bir raporuna göre telefon yaklaşık 610 dolara satılacak.

Okuyucu Yorumları