YouTube videolarını arka planda çalmanın yolu

Eğer bir Android cihaz kullanıyorsanız ve YouTube'un bu kısıtlaması sizi delirtiyorsa, işte çözüm!

Android'e YouTube ilacı!

YouTube'un resmi Android uygulaması, şık tasarım ve zengin işlevleriyle popüler sitenin özelliklerinden sizi mahrum etmiyor. Ancak uygulamanın önemli bir eksiği de var: Videoları ekranda açık değilken, arka planda dinlemenizin bir yolu yok.

Videoları arka planda çalabilmek için izleyebileceğiniz birkaç yol var; bu yazımızda iki yolu sizlerle paylaşacağız. Üçüncü parti bir çözüm olan Pvstar+, çalma listeleri oluşturarak onları arka planda yürütmenize izin veriyor. Bu sırada telefonunuzu her zaman olduğu gibi kullanmaya devam edebiliyor veya bekleme moduna alabiliyorsunuz. Bununla birlikte Pvstar+'da hata mesajı aldığını söyleyen kullanıcılar da var. Bahsedilen sorunların güncellemelerle giderileceğini düşünüyoruz.

İzleyebileceğiniz ikinci yol ise "gerooteter" takma isimli kullanıcı tarafından modifiye edilmiş YouTube APK dosyasını kullanmak. Bu sayede telefonunuzu bekleme moduna alsanız bile o an yürütmekte olduğunuz videoyu durdurmadan dinlemeye devam edebiliyorsunuz. Ancak video izlerken diğer uygulamaları da kullanmak isterseniz, Pvstar+ uygulamasını tercih etmelisiniz.

İndirin: YouTube'un modifiye edilmiş APK dosyası

Google Play bağlantısı: Pvstar+

Okuyucu Yorumları