YouTube'u Daha da Geliştirmenin 8 Yolu!

YouTube'un işlevlerini geliştiren bu 8 üçüncü parti araç, video deneyiminize çok şey katabilir!

YouTube'u daha da müthiş yapın

YouTube'daki kliplerde şarkı sözlerini görmeye ne dersiniz? Veya videoyu ayrı bir pencerede izlerken, işinize devam etmeye? Belki de farklı hizmetlerdeki şarkıları tek bir listede toplamak istiyorsunuz.

YouTube deneyiminizi geliştirmeye hazırsanız, işte sizin için seçtiğimiz 8 harika üçüncü parti eklenti, uygulama ve web sitesi.

1. Videoları yazdırın

1. Videoları yazdırın

Sevdiğiniz videoları Labnol'un bookmarklet'i sayesinde yazdırabilirsiniz. Bookmarklet'i yer imleri çubuğuna sürükleyin ve video çalarken üzerine tıklayın.

2. Videoyu GIF'e dönüştürün

Her duruma uygun bir GIF bulmanız mümkün. Herhalde bazı insanlar, tüm hayatlarını GIF hazırlamakla geçiriyorlar. Siz de hızla GIF hazırlamak isterseniz, özel bir yeteneğe ihtiyacınız yok. GIFs.com'a gidin, YouTube bağlantısını yapıştırın ve talimatları izleyin.

3. Video indirin

YouTube videolarını indirmenizi sağlayan birçok web sitesi var, ancak bunlar zararlı içerebiliyorlar. Bunun yerine aşağıdaki basit yolu kullanabilirsiniz.

Video adresinin www. ile youtube arasında kalan kısmına ss harflerini ekleyin. Örnek:

https://www.youtube.com/watch?v=9Mnxoch9O5A

adresini

https://www.ssyoutube.com/watch?v=9Mnxoch9O5A

olarak değiştirin. Sayfadaki mavi bağlantıya tıklayarak videoyu indirin.

4. Şarkı sözlerini alın

4. Şarkı sözlerini alın

Chrome Web Store'daki Musixmatch Lyrics eklentisi, videolara şarkı sözlerini ekliyor. Dili ve yazı tipi rengini değiştirmeniz mümkün.

5. Yüzen YouTube

5. Yüzen YouTube

YouTube, internetin en çok dikkat dağıtan sitelerinden bir tanesi. Videoları ayrı bir pencerede çalıp, aynı anda işinizi yapabilmek belki bu durumu biraz iyileştirebilirdi. Böyle bir işlevi denemek istiyorsanız, Floating for YouTube eklentisine bir göz atmalısınız.

6. Tüm hizmetleri kullanın

YouTube müzik dinlemek için iyi bir kaynak olabilir, peki ama farklı hizmetlerden müzikler içeren bir çalma listesi hazırlamak istiyorsanız ne olacak? Bunu en iyi yapan site, şu an için Solon. Site, YouTube, SoundCloud ve Vimeo'dan müzikleri alıp, hiç durmayan bir müzik listesine dönüştürebiliyor. Üstelik PIN numaranızı verdiğiniz herkes, listeye müzik ekleyebiliyor.

7. Arka planda ne çalıyor?

Video izlerken arka planda çalmaya başlayan şarkının hangisi olduğu hakkında hiçbir fikriniz yok. Üzülmeyin, çünkü imdadınıza Moomash yetişecek. İzlediğiniz videonun bağlantısını yapıştırdığınızda, videoda algılanan tüm şarkıların bir listesini göreceksiniz.

8. Tekrar tekrar çalın

Bazı şarkıları birkaç kez üst üste dinlemekle yetinemiyor olabilirsiniz. Bu durumda YouTurn eklentisi ile videoları bittikçe otomatik olarak baştan çalabilirsiniz. Eklentiyi herhangi bir etkinlikte arka plan müziği sağlamak için de kullanabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları