Yüksek hız ve güvenli erişim garantisi!

ZyXEL, çevre dostu özellikleri ile dikkat çeken kablosuz gigabit modemini satışa sundu!

Yüksek hızlı, gigabit modem!

İnternet erişim çözümleriyle zengin ürün portföyüne sahip ZyXEL, yeni ürünleri ile pazardaki iddiasını sürdürüyor. VMG8924-B10A, eş zamanlı çift bantlı 802.11ac kablosuz ağ teknolojisine sahip. VMG8924-B10A hem 2.4 GHz, hem de 5 GHz bantlarında eş zamanlı veri paketlerinin taşınabilmesini sağlayan dual bant teknolojisi ile fark yaratıyor. 5 GHz bandını tercih eden kullanıcılar, yoğun olarak kullanılan 2.4 GHz bandındaki trafikten uzaklaşarak daha hızlı ve verimli kablosuz erişimin olanaklarından faydalanabiliyorlar.

Güvenli bağlantı

Kullanıcı beklentilerini en üst seviyede ve esnek kullanım avantajıyla karşılayan cihaz, VPN (Virtual Private Network - Sanal Özel Ağ) avantajı sağlayarak, internet üzerinden farklı lokasyonlar arasında güvenli bağlantı kurulabilmesine olanak tanıyor.

VDSL2 Vectoring ve Bonding Teknolojileri

VMG8924-B10A, servis sağlayıcılarının iletişim ağlarında daha yüksek bant genişliği sunmalarına imkan sağlamak üzere Vectoring ve Bonding teknolojilerine sahip. Vectoring teknolojisi, bakır DSL kablolardaki performansı artırmak için geliştirilen bir teknik. Bu yöntem ile VDSL2 hatlarındaki ses ve elektromanyetik parazit kaynakları izole ediliyor ve böylece yüksek veri aktarım hızlarına ulaşılabiliyor. Diğer bir teknoloji olan Bonding ise iki fiziksel eş ile sanal eşi tek bir veri aktarım demetinde buluşturarak etkinlik ve performans artışı sağlıyor. Bu sayede IPTV, OTT uygulamaları ve etkileşimli ses/video içeriği gibi yüksek bant genişliği gerektiren servislerde verimli bir bağlantından faydalanabiliyorlar.

Çevre dostu uygulamalar

Çevre dostu uygulamalar

Çevre dostu uygulamalar

Çevre dostu ZyXEL'in vazgeçilmez bir sorumluluğu olan "Green IT" hassasiyeti bu üründe de karşımıza çıkıyor. Kullanıcının tercihine göre kapatılabilen LED göstergeleri, düşük güç tüketimi sunmasının yanında, modemin televizyonunun yakınlarında konumlandırıldığı uygulamalarda kullanıcının dikkatinin dağılmasını engelliyor. Ürün, çevre dostu bir çözüm sunarken, üst düzey kullanım kolaylığı da sağlıyor.

DSL Aboneleri İçin Büyük Kolaylık

Cihaz, Dual Mod VDSL2/ADSL2+ ve Multi WAN (DSL, 3G Yedekleme ve Gigabit Ethernet bağlantısı) gibi farklı özellikler de sunuyor. Esnek bir yapıda sunulan bu özelliklere, kolayca erişebilen aboneler hem ADSL2+ hem de VDSL2 aboneliklerinde ürünü kullanabiliyorlar, FTTH/FTTB/FTTC gibi değişik fiber optik uygulamalarında da kullanılan cihaz, birçok erişim tipine birden destek verebiliyor.

Okuyucu Yorumları