Yurtdışında yüksek lisans fırsatı!

Yüksek lisans ya da PhD yapmakla ilgileniyorsanız, bu fırsata göz atmalısınız!

Yurtdışında eğitim fırsatı!

QS World Grad School Tour 28 Şubat Cumartesi İstanbul'u ve 1 Mart Pazar günü ise Ankara'yı yeniden ziyaret ediyor.


Dünyanın önde gelen üniversitleriyle yüz yüze görüşme fırsatının yanında, ziyaretçiler toplamda 1.7 milyon dolar değerindeki burslar hakkında detaylı bilgi alabilecek ve ücretsiz seminer & bilgi oturumlarına katılabilecekler. Ayrıca, günün sonunda sanşlı bir kişi iPad mini sahibi olacak.

Yurtdışında yüksek lisans ya da PhD yapmakla ilgileniyorsanız, sizi bu etkinliğe özel olarak davet ediyoruz. Aşağıdan hemen şehrinizi seçin ve ücretsiz olarak kaydolun!

İstanbul Kongre Merkezi - Kayıt için tıklayın!

Ankara HiltonSA oteli - Kayıt için tıklayın!

Katılımcı okullardan bazıları

Katılımcı okullardan bazıları

Katılımcı okullardan bazıları; şunlar:

Universita Autònoma de Barcelona (İspanya), University of Geneva (İsviçre), Radboud University Nijmegen (Hollanda), Queen Mary University (Birleşik Krallık), University of Roehampton (Birleşik Krallık), Università Commerciale Luigi Bocconi (İtalya), The University of Sydney (Avusturalya), ESADE (İspanya), University College Dublin (İrlanda), Goldsmiths University of London (Birleşik Krallık), Imperial (Birleşik Krallık), IE (İspanya), International University of Monaco (Monako), Suffolk University School of Management (ABD), University of Bath (Birleşik Krallık), EMLYON (Fransa), ESMT European School of Management and Technology GMBH (Almanya), Antwerp (Belçika), Duisenberg School of Finance (Hollanda), NYU School of Professional Studies (ABD), Barcelona School of Management - Pompeu Fabra University (İspanya), Hult (Multi Kampus), MIP Politecnico di Milano (İtalya), Polytechnic College of the University of Tours (Fransa) ve daha niceleri...

*Katılımcı üniversiteler etkinliklere göre değişim gösterebilir.

Okuyucu Yorumları