Yüzde 100 yerli sermayenin çifte başarısı!

Telekomünikasyon alanının öncü şirketlerinden Karel, Bilişim 500'de iki ödül birden aldı!

Karel 2 ödül birden aldı!

Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Pazar liderliğinin yanı sıra, en büyük 15 PBX üreticisinden biri olan Karel, Bilişim 500'de "PBX Santral Gelirleri" ve "Türkiye Merkezli Üretici ve Türkiye Merkezli Donanım" kategorilerinde 2 birincilik ödülü aldı.

İstanbul; Türkiye'nin en büyük 1000 sanayi kuruluşundan biri olan yüzde 100 yerli sermayeli Karel, bilişim sektörünün saygın ve bağımsız organizasyonlarından biri olan Bilişim 500'de iki kategoride ödüle layık görüldü.

"Ödüller gururlandırıyor"

2015'te 16'ıncısı gerçekleştirilen Bilişim 500 ödül töreninde Karel adına ödülleri teslim alan Karel Pazarlama Müdürü Nurşen Yıldırım, "Bu yıl Bilişim 500'de iki önemli ödül birden aldık. PBX Santral kategorisinde, uzun yıllardır olduğu gibi yeni bir birincilik ile birlikte "Türkiye Merkezli Üretici ve Türkiye Merkezli Donanım Birincisi" ödülünün sahibi olduk. Bu ödüller bizi gururlandırıyor. Çünkü içinde %100 yerli Ar-Ge ve üretim var. Türkiye'de bu alanda öncü ve lider olmanın misyon ve sorumluluğunu taşıyoruz" diye konuştu.

Türkiye bilişim sektörünün Ar-Ge ve üretimle gelişebileceğine inandıklarını ifade eden Yıldırım, "Karel'in DNA'sını oluşturan ve inançla sürdürdüğümüz bu çalışmaların takdir edilerek, böylesine değerli bir ödül ile taçlandırılmış olması bizi Karel olarak çok mutlu etti ve gururlandırdı" dedi.

Karel olarak her zaman en büyük hedeflerinin her segment ve büyüklükteki işletmenin bilişim ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmak olduğunu bildiren Nurşen Yıldırım, "Bunun için en son teknolojileri kullanarak Ar-Ge ve üretim yapmak, en hızlı ve yaygın şekilde pazara sunmak ve sonrasında da müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutarak desteklemek. Bunu uzun soluklu, sürdürülebilir bir başarıyla yapabilmek çok önemli. Bunun için vizyoner bir bakış açısına sahip olmak, pazardaki fırsatları öngörebilmek ve bunun için gereken adımları zamanında atabilmek gerekiyor.," şeklinde konuştu.

Okuyucu Yorumları