ZTE, Big Video 4K+ ile çıtayı yükseltiyor

ZTE, Big Video 4K+ çözümü ile video kalitesinde çıtayı yükseltiyor.

ZTE, çıtayı yükseltiyor

Telekomünikasyon teknolojileri alanında dünyanın lider isimlerinden ZTE, Big Video 4K+ çözümünü Broadband World Forum 2016'da Avrupa için duyurdu. ZTE'nin en yeni akıllı cihazları ve Big Video tabanlı akıllı ev çözümü ile birlikte gösterilen çözüm büyük ilgiyle karşılandı.

İnsanların daha iyi bir video deneyimine yönelik talepleri arttıkça, medya ve telekomünikasyon teknolojilerinin de hızla değişmesi ve yenilenmesi gerekiyor. 4K, 8K, sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) gibi görsel açıdan etkileyici teknolojiler, sektörün yeni trendi haline geliyor. Avrupa gibi gelişmiş bölgelerde telekom operatörlerinin kârlarını artırabilmek için ultra-HD video alanındaki çalışmalarını genişletmeleri gerekiyor.

ZTE'nin bu alanda çalışma yapmak isteyen kurumlar için sunduğu Big Video 4K+ adlı çözümü, sabit-mobil yakınsaması, akıllı operasyon, akıllı bakım ve 4K akıllı cihazlar olmak üzere 4 ana bölümden oluşuyor. Bir büyük veri platformu üzerine kurulu olan Big Video 4K+ çözümü, sahip olduğu güçlü veri madenciliği ve analitiği özellikleri ile kullanıcılara görsel bir arayüzle yönetim ve uçtan uca hata tespit imkanı sunuyor. Bu sayede kurumlar son kullanıcıların video deneyimini geliştirebiliyorlar. Bunun yanı sıra, çözümün sahip olduğu akıllı operasyon platformu pazarlama ve hedef odaklı reklama da destek veriyor. Büyük veri tabanlı kullanıcı analizi sayesinde, kullanıcıların tercihlerine yönelik modellemeler yapılabiliyor. Bu özellikleri ile BigVideo 4K+ çözümü sağlık, seyahat ve eğitim gibi sektörlerde kullanılan yenilikçi dijital hizmetler için de veri desteği sağlıyor.

ZTE Başkan Yardımcısı Cui Liangjun, "Operatörler kullanıcıların artan video hizmetleri taleplerini karşılamak için sabit ve mobil ağlarını hızlı bir şekilde entegre etmek durumunda. ZTE'nin yeni Big Video 4K+ çözümü müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve son kullanıcıya en üstün video deneyimini sunacak şekilde tasarlandı. ZTE Big Video 4K+ çözümü Big Video döneminin başlangıcı için çok büyük değer taşıyor. Bu çözüm sayesinde müşterilerimiz en uygun video deneyimini sunan, böylece rekabet güçlerini artırabilecek uçtan uca bir platform kurabiliyor." dedi.

Okuyucu Yorumları