ZTE Blade Vec 4G tanıtıldı!

ZTE, Google Now Launcher'lı ZTE Blade Vec 4G cep telefonunu tanıttı.

İşte ZTE Blade Vec 4G!

ZTE, Google Now Launcher içeren ilk akıllı cep telefonu lansmanını gerçekleştirdi. Google Now Launcher ve Qualcomm Snapdragon 400 işlemciye sahip ZTE Blade Vec 4G, ZTE'nin Google ve Qualcomm Technologies ile kurduğu ilişkileri daha da ileriye götürüyor, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

ZTE, Google Now Launcher'ın mobil cihazlarına eklenmesi için Google ile yakın ve ortak bir çalışma yürüttü. ZTE'nin entegre çoklu modunu içeren 3G/4G LTE ile Android 4.4 işletim sistemine ve Snapdragon 400 işlemciye sahip Blade Vec 4G akıllı telefonu, üç farklı mod (4G LTE-FDD, 3G UMGS/TD-SCDMA) ve dokuz radyo frekansı bandıyla da desteklenerek daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacak şekilde tasarlandı.

ZTE, Android 4.4 ve tüm üst versiyonlarıyla Google Mobile Services ve Google Play'in aktif olduğu akıllı telefonlarda Google Now Launcher'ı yükleyerek sunmayı hedefliyor. ZTE Blade Vec 4G, Google Now Launcher ile sektörde ilk sistematik terminal ses kontrol çözümüne sahip akıllı telefon olacak.

ZTE Blade Vec 4G'de yer alan Google Now Launcher, ZTE'nin amiral gemisi konumundaki cihazlarının ses tanıma ve kontrol fonksiyonlarının tamamlayıcısı olarak sunuluyor. ZTE Blade Vec 4G, telefonun kilidini açma, arama yapma, gelen aramaları cevaplama, müzik dosyalarını çalma, navigasyon kontrolleri ve fotoğraf çekme gibi fonksiyonları sesle kontrol etmek için güçlü özellikleri içinde barındırıyor.

Okuyucu Yorumları