ZTE, IFA 2016'da kulakların pasını silecek

ZTE, Berlin'de düzenlenecek IFA 2016'da bu alanda iddialı, yepyeni bir ürününün lansmanını yapacak.

ZTE, kulakların pasını silecek

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan ZTE, Berlin'de düzenlenecek olan IFA'da en son akıllı cihazlarını tanıtacak. ZTE, dünyanın en büyük tüketici elektroniği etkinlikleri arasında yer alan IFA'da daha önce duyurmadığı yepyeni bir cihazının da lansmanını yapacak.

Berlin'de en son ürünlerini tanıtmak için büyük heyecan duyduklarını dile getiren ZTE Mobile Devices CEO'su Adam Zeng, "Kullanıcılarımızdan aldığımız değerli fikirler yeni akıllı telefon tasarımlarımızda önemli bir rol oynadı ve ekibimize ilham verdi." şeklinde konuştu.

Kullanıcı dostu ve üst düzey özellikler ile şık tasarımı bir araya getiren cihazları tercih eden tüketicileri hedefleyen ZTE, son dönemde kullanıcılardan gelen ve giderek artan yüksek ses kalitesi taleplerini de karşılamaya devam ediyor. En son piyasaya sürülen AXON serisi cihazlar da kullanıcılara üst düzey ses deneyimi sunmasıyla dikkat çekiyor.

ZTE Benzersiz Ses Deneyimi Konusunda Çok İddialı

Akıllı telefonlar günümüzde en önemli anlarımızı kaydettiğimiz, sesli ve görüntülü bir günlük eğlence merkezi görevini de görüyorlar. En sevdiğimiz şarkıları dinlemekten, kaydettiğimiz bir konserin en etkileyici anını yeniden izlemeye kadar birçok alanda akıllı telefonlar artık tüm müzik ihtiyacımızı karşılar hale geldiler. Buna rağmen çok yakın bir zamana kadar ses kalitesi akıllı telefonlarda ihmal edilen bir özellikti.

Tüketicilerin bu yöndeki taleplerini karşılamak isteyen ZTE, en yeni amiral gemisi modeli olan AXON 7'yi geliştirmek için Golden Ears Conservatory of Music'ten ses uzmanları ile birlikte çalıştı. Bu sayede AXON 7 sahip olduğu üstün ses kalitesi ile akıllı telefonlarda bu alanda yeni bir seviyenin kapılarını açtı.

2016'nın ilk yarısında önemli başarılara imza atan ZTE, yılın geri kalanı için büyük hedeflere sahip. Pazar araştırma şirketi Counterpoint Technology'e göre tüm dünyada en çok akıllı telefon sevkiyatı yapan 6. şirket olan ZTE, 2016'nın ikinci çeyreğinde de Avrupa'da dördüncü sırada yer aldı.

Mobile Devices CEO'su Adam Zeng ZTE'nin stratejik hedeflerini şöyle açıklıyor: "2016 yılında tüm dünyada 60 milyon mobil cihaz satmayı planlasak da kendimizi 70 milyon adede ulaşmak için zorluyoruz. Bu büyük hedeflerimize ulaşmak için, çok sıkı bir rekabetin yaşandığı mobil cihaz pazarında kendimizi sürekli farklılaştırıyoruz. Daha iyi kullanıcı deneyimi sunarak, Ar-Ge çalışmaları yürüterek ve marka algısı ile pazarlama alanlarında daha stratejik bir yaklaşım uygulayarak farkımızı ortaya koyuyoruz."

ZTE, IFA'daki standında en yeni ürünlerini tanıtmanın yanı sıra AXON 7'nin VR yeteneklerini ortaya koyan etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Okuyucu Yorumları