Zuckerberg'in Google hayranlığı!

Zuckerberg'in Google hakkındaki açıklamaları, eminiz internet devinin çok hoşuna gidecek...

"Çünkü onlar çok iyi!"

Bloomberg TV'den Emily Chang, kısa bir süre Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ile bir röportaj düzenlemişti. Bu röportajda Zuckerberg, Internet.org için Google ile ortaklık kurulması hakkında konuştu. Ve eminiz söyledikleri, Google'ı bir hayli memnun etti...

Zuckerberg'in bu röportajda söylediğine göre Facebook ekibi ile Google, sıklıkla görüşmekteler ve Zuckerberg'in kendisi de Google'dan bazı kişilerle görüşmüş durumda. Zambiya'da yayınlandığı sırada da Google'ın, Internet.org süitinde yer alan hizmetlerden biri olduğunu söyleyen Zuckerberg, bu durumun değerli olduğunu söylüyor.

Zuckerberg'in açıklamaları şu şekilde: "Sağlık hizmetleri ve eğitim, işler ve farklı hükümet hizmetleri ve iletişim araçlarının yanı sıra, insanların bilgiyi de arayabilmeleri ve bulabilmeleri gerekiyor. Ve Google ile bunun üzerinde diğer ülkelerde beraber çalışsak da çalışmasak da, bunun önemli bir şey olduğunu düşünüyorum. Google ile daha sıkı bir ortaklık kurmak isterim. Çünkü onlar, konu internet ve internet araması olduğunda, çok iyiler..."

Okuyucu Yorumları