Zula'nın açık beta süreci başladı

İlk Türk MMOFPS oyunu Zula'nın açık beta süreci başladı.

Zula açık beta başladı!

Türkiye'de oyun sektörüne yeni bir soluk getiren Ingame Group'un en büyük projelerinden biri olan Zula'da beklenen gün geldi. Ingame Group'un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından yayınlanan Zula'nın Açık Beta süreci başladı.

İlk Türk MMOFPS oyunu Zula'da geri sayım sona erdi. Kısa bir süre önce kapalı beta süreciyle birlikte oyunseverlerle tanışan Zula, detaylı geliştirme çalışmalarının ardından Açık Beta süreciyle oyuncuların karşısına www.zulaoyun.com adresinde çıktı ve büyük beğeni topladı.

www.zulaoyun.com adresine girilerek ücretsiz oynanabilen Zula'nın yerel unsurlar barındıran hikâyesi, oyunculara yeni bir deneyim yaşatıyor. Oyuncular, Zula'yı oynarken İstanbul'un Üsküdar gibi tarihi bölgelerinin sokaklarında veya Levent durağı gibi metro istasyonlarında dolaşıyor. Zula'da oyucular kendi yaşamlarından yansımalar görüyor.

Takım turnuvalarının yanı sıra bireysel rekabete yönelik "Aranıyor" modu da kapalı beta sürecinde MMOFPS oyuncuları tarafından övgüyle karşılandı. Oyunseverler, Zula'yla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmak için oyunun sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Okuyucu Yorumları