ZyXEL'de her müşteri özel

Çağrı merkezi kapasitesini iki katına çıkaran ZyXEL, ömür boyu teknik desteğe devam ediyor!

ZyXEL'de her müşteri özel

Dünyanın lider ağ teknolojileri şirketlerinden ZyXEL, tüm ürünlerine sınırsız ve ücretsiz teknik destek sunarak müşteri memnuniyeti en uç seviyede tutuyor. ZyXEL, Türkiye kurulduğu günden beri, en yenilikçi ve ileri teknoloji ürünleri pazara sunarken, aynı zamanda sınırsız ve ücretsiz teknik destek hizmeti ile sahada çalışan tüm ürünlerini desteklemeye devam ediyor.

İnternet ve telefon kanalı üzerinden 365 gün - 7 gün 24 saat hizmet misyonuyla hareket eden ZyXEL İletişim Merkezi, uzman bir ekiple müşterilerin soru ve sorunlarına çok kısa sürede çözüm üretebiliyor. Firma, bu önemli hizmetiyle rakiplerinden ayrılıyor.

Teknoloji hizmeti alanında da çıtayı yükselten ZyXEL, çağrı merkezi ve online web sayfası gibi her türlü iletişim kanalından gelen sorulara günün her saatinde çözüm üretebiliyor.

Sadece teknoloji geliştirmede değil, aynı zamanda hizmet sunmada da en iyi olduğunu kanıtlayan ZyXEL, telekomünikasyon ve internet servis sağlayıcıları başta olmak üzere entegratörler aracılığıyla eğitim, sağlık, inşaat ve gıda gibi farklı sektörlerden birçok firma ve bireysel kullanıcıların sorunlarına ilk temasla ortalama 6 dakika gibi kısa bir süre içinde çözüm sunuyor.

Taleplerini ZyXEL Türkiye'nin web sayfası üzerinden de iletebilen müşteriler, en fazla bir saat gibi kısa bir süre içinde sorularına yanıt alabiliyorlar. Telefonla alınan çağrılar ya da internet sayfasından gelen tüm talepler CRM programı üzerinden takip ediliyor ve oluşturulan kalite standartları çerçevesinde değerlendirmeye alınıyor.

ZyXEL'de Her Müşteri Özel

ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Vefa Tarhan, " ZyXEL, ilk ürün satın almasının ardından müşterisinin yanında ömür boyu dost olarak bulunuyor" diyor ve ekliyor: "Firma olarak bu güvenin karşılığını her zaman takdir edip korumak için desteğimizi esirgemiyoruz ve bunu her zaman aklımızda tutuyoruz. Daima önceliğimiz müşterimiz diyoruz. Servis kalitesinde hiçbir zaman maddi bakış açısıyla bakmıyoruz. Para kaybetmek müşterimizin dostluğunu kaybetmenin yanında hiç önemli değil."

Amaç Hizmet Sunmak Değil, Kaliteli Hizmet Sunmak

"Misyonumuzun temelinde tek başına hizmet sunmak değil, kaliteli hizmet sunmak vardır" diye konuşan ZyXEL Genel Müdürü Vefa Tarhan konuşmasını şöyle sürdürüyor: "Bugün hangi çağrı merkezini arasanız "hizmet kalitesi adına" çağrıların kayıt altına alındığı anonsunu duyarsınız. Eskiden çağrılar sadece kayıt altına alınırdı. Sonra bunlar kalite birimleri tarafından dinlenir ve bazı çapraz dinlemelerle kalibrasyon doğrulamaları yapılırdı. Günümüzde sesleri analiz edip, çağrının rengini anlatan yazılımları kullanabiliyoruz. Kalite kurallarına uyulup uyulmadığının kontrol edilmesinin bir adım ötesinde, kelime analizleri ile çağrının olması gereken standartların altında ya da üstünde olduğunu saptayabiliyoruz. Müşterilerimiz kesinlikle çağrı merkezi sürecinde aktif rol oynuyorlar. Çağrı merkezimizde işimiz bilgi sunmanın bir adım ötesinde."

Teknoloji Değişse Bile Destek Devam Ediyor

Küçük ve orta ölçekli işletmeler başta olmak üzere kurumlar için gerçekleştirdikleri alt yapı yatırımlarının devamlılığı ve sürekli çalışabilir olması çok önemlidir. İşte bu nedenle kurumlar maliyet avantajı sağlayabilmek ve işlerin sürekliliğinden emin olabilmek adına daha uzun süre kullanılabilen ve güçlü teknik desteği bulunan ürünleri tercih ediyorlar. ZyXEL'in üstün mühendisliği ve müşteri geri bildirimlerinden yola çıkılarak geliştirilen ağ çözümleri, uzun kullanım ömrü vadediyor. Ağ altyapısı içerisinde yıllarca çalışmaya devam eden farklı ZyXEL ürünleri işlevlerini yıllarca kesintisiz olarak sürdürebiliyor.

Müşteri Geri Bildirimleri İle Mühendislik Harikası Ürünler

25 yıldır müşterilerden aldığı geri bildirimler ile yeni ürünlerini geliştiren ZyXEL, kalite odaklı mühendislik felsefesi gereği uzun süreli kullanım ve kolay kurulum avantajı sunuyor.

ZyXEL'in müşteri ihtiyaçlarını en iyi adresleyen ürünler geliştirdiğini vurgulaya ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Vefa Tarhan "150'den fazla ülkede bulunan ZyXEL ofis ve temsilcileri, müşterilerden aldıkları geri bildirimleri Ar-Ge merkezine ileterek yeni ürünlerin geliştirilmesine katkı sağlıyor. Müşteriler ile ilişkilerini sürekli canlı tutan firmamız, yeni çözümler, değişim talepleri ve teknik destek hizmetlerinde müşteri odaklı yaklaşımı gereği ilk temasla birlikte ortalama 6 dakika içerisinde cözüm sunan teknik destek anlayışı hizmet veriyor. ZyXEL olarak öncelikle çözüm ortaklarımıza marka bağımsız ağ teknolojileri eğitimi veriyoruz. Sonrasında partnerlerimiz ürünlerimizin ayrıntılı eğitimini alıyorlar. Her birinin müşteri odaklı iyi bir danışman olmasını arzuluyoruz. Onlara çok gelişmiş bir SLA temelli bir servis sistemiyle ve özel müşteri temsilcilerimizle destek oluyoruz. Böylece çözüm ortaklarımız da hem müşteri portföyünü genişletiyor hem de projelendirme ve servis olanaklarıyla bu yapıdan büyük avantaj elde ediyoruz"diyor.

Okuyucu Yorumları