MP3 deponuz yanınızda

Özellikle flash bellekli MP3 çalarların kapasitesi size yeterli gelmiyorsa, Archos Jukebox FM Recorder ihtiyaçlarınıza cevap verebilir. 20GB kapasiteli bu taşınabilir sabit disk, USB 2.0 arabirimini kullandığı için CD’ler dolusu video ya da ses dosyasının hızlı bir şekilde aktarımına imkan sağlıyor.

Archos Jukebox FM Recorder İnceleme
CHIP Online Notu 69

Yüksek bir ses kalitesi sunan Archos Jukebox’u sadece MP3 çalar olarak kullanmak cihaza haksızlık olur. Zira genel amaçlı bir harici sabit disk arıyorsanız bu ürün tam size göre. Line in girişi sayesinde harici ses kaynaklarından da kayıt yapabilen ürünün FM radyosu da olunca geriye pek bir eksik taraf kalmıyor doğrusu. Aklınıza hemen pil tüketimi konusu gelebilir, çünkü bu tür MP3 çalarların pil tüketimi konusunda tam bir canavar olduğu, bilinen bir gerçek. Öte yandan Archos Jukebox bu konudan da yüzünün akıyla çıkıyor. Zira dahili Li-Ion pil tam bir şarjın ardından 12 saat aralıksız müzik dinlemeniz mümkün.

Özetle

Yüksek ses kalitesi bir yana, 20GB’lık kapasitesi, FM radyosu, kayıt olanakları ve pil tüketimi konusundaki cimriliğiyle, Archos Jukebox FM Recorder beğenimizi kazandı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Archos Jukebox FM Recorder
Ürün Markası Archos
CHIP Online Notu
69
Okuyucu Yorumları