Küçük fakat etkileyici

Yüksek ses kalitesiyle sizi etkileyecek bir ürün olan T200, bir önceki modelinden çok daha iyi özelliklere sahip.

Creative MuVo T200 İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Media Lite yazılımı
  • Yüksek ses kalitesi
  • Sade tasarım

Creative Muvo T200'ün bir önceki modeli T200'ü Ocak sayımızda incelemiştik. Açıkçası Creavite'den yeni ve daha geniş kapasiteli (T200 2 GB kapasiteliydi) sürümünü aldığımızda aradaki farkı merak etmiştik.

Tasarım bakımından aralarında bir fark bulunmuyor. Fakat bu kötü bir özellik değil. Tam tersine, önceki ürünün artı puanlar almasını hak eden özellikler bu ürün içinde geçerliliğini sürdürmüş. USB kısmı bir kapakla gizlenmiş.
Küçük olduğu için yanındaki USB yuvalarını kapatmıyor. Ön kısmında bulunan mini panel sayesinde ses ve parça listesi kontrol edilebiliyor. Dilediğiniz parçayı tekrar dinleyebileceğiniz veya parça listesinden rastlantısal bir şekilde seçim yapabileceğiniz mod'lar tek tuşa atanmış. Bu tuşa atanan özelliği dilerseniz değiştirebiliyorsunuz.



T200'ün en ilgi çeken kısmı olan, sağ tarafta bulunan ve ürünün bas seviyesini artırabilmenize yarayan tuş kaldırılmış. Fakat bunun yerine ürüne radyo özelliği eklenmiş. Ayrıca ana ekran tarih ve saati gösteriyor.

T100'ün ses kalitesindeki üstünlüğü burada da devam ediyor. Media Lite programı ile müzik parçalarını aktarmak gibi birçok işlemi yapabiliyorsunuz.


SONUÇ Yüksek ses kalitesiyle sizi etkileyecek bir ürün olan T200, bir önceki modelinden
çok daha iyi özelliklere sahip.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Creative MuVo T200
Ürün Markası Creative
CHIP Online Notu
68
Kapasite 4 GB
Arabirim / Pil USB 2.0/Li-Ion
Desteklediği biçimler WMA,MP3, WAV, Audible
Boyutlar 12,5 x 72 x 9 mm
Ağırlık 18 g
Diğer Kulaklık
Okuyucu Yorumları