Çalışma Arkadaşınız

Uzun pil ömrü ve güçlü performansıyla göz dolduran Dell, aynı zamanda dış darbelere dayanıklı ve şık bir tasarıma sahip.

CHIP Online Notu 68
  • Dayanıklı tasarım
  • Uzun pil ömrü
  • Güçlü performans

Penryn işlemcili Dell Precision M4400, her ne kadar arazide çalışan mimarlar için üretilmiş gibi görünse de aslında güçlü yapısıyla tüm kullanıcılara hitap ediyor. 1440 x 900 çözünürlüğe kadar destek veren ekranı, zorlu grafik işlemlerinin altından kalkabilecek güçte. Altında bulunan yuvası sayesinde bir iş istasyonu ile de kolayca çalışabileceğiniz ürün, bluetooth özelliğine de sahip. Ayrıca 3 adet USB ve 1 adet E-SATA yuvasının yanı sıra bir adet PCMCIA, Express Card yuvaları ve çoklu kart okuyucusu da bulunuyor.Güvenliğini parmak okuyucusuyla sağlayan ürün aynı zamanda dış darbelere karşı da dayanıklı. Bunun yanı sıra ürün veri güvenliğini parmak okuyucusu ile sağlıyor. Üzerindeki hoparlörleri sayesinde harici bir hoparlör seti bağlamaya ihtiyaç duymayacaksınız. Ürün 3D Mark 06 testimizden 3725 puan alarak gücünü kanıtladı. Ayrıca pil testimizden de yaklaşık 5,5 saatlik bir skor elde etti.Pil testinde kullandığımız yazılımın kaynakları biraz acımasızca tükettiğini hesaba kattığımızda bu sürenin ofis çalışmalarında daha da uzayabileceğini düşünebilirsiniz. Son olarak ürünün adaptörü ince yapısı sayesinde kolayca taşınabiliyor.

Özetle

Uzun pil ömrü ve güçlü performansıyla göz dolduran Dell, aynı zamanda dış darbelere dayanıklı ve şık bir tasarıma sahip.Bu ürün sadece CHIP Test Merkezi'nde incelenmiştir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Dell Precision M4400
Ürün Markası Dell
CHIP Online Notu
68
İşlemci Intel Mobile Core2 Duo T9400 2.53 GHz
RAM 2048 DDR2
Sabit Disk 150 GB
Ekran 15,4 inç, Nvidia G96-950-GL, 512 MB
Boyut 358 x 257 x 33 mm
Ağırlık 2.69 kg
Okuyucu Yorumları