Ericsson’dan üç bant!

Ericsson’un piyasaya sürdüğü yeni T39m modeli, bir cep telefonunda mümkün olabileceklerin sınırlarını zorluyor: Örneğin desteklediği GSM900, 1800 ve 1900 şebekeleri ile dünyanın neresinde olursanız olun konuşmalarınızı rahatlıkla gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Ericsson T39m İnceleme
CHIP Online Notu 70

Ayrıca GPRS (Genel Paket Radyo Servisi) ve HSCSD (High Speed Circuit Switched Data) teknolojileri sayesinde mobil-internet erişimini de sağlayabilen T39m, Bluetooh teknolojisi ile de kullanıcılarına kablosuzluğun konforunu yaşatıyor. T39m’in desteklediği bu yeni teknolojisi sayesinde bilgisayarınız veya PDA’nızla rahatlıkla iletişim kurabiliyor, WTLS (Wireless Transport Layer Security) özelliğindeki WAP 1.2.1 tarayıcısını kullandığınızdaysa etkin ve güvenilir bir şekilde internete ulaşabiliyorsunuz. WAP özelliğinden faydalanmak istemeyen kullanıcılar ise dahili bir modem yardımı ile diz üstü veya avuç içi bilgisayarları ile internete bağlanabilirler. Ürünün ayırt edici özelliklerinden biri de PIM (Kişisel Bilgi Yönetimi) uygulamaları için geliştirilmiş örneğin titreşimli alarm veren, web sayfası adreslerini hafıza tutabilen bir ajanda ve telefon defteri içermesi. T39m’deki organizer fonksiyonlarının zenginliği de telefonun artı puanları arasında yer alıyor. 12 günlük Stand by süresine çıkabilen Ericsson T39m, 11 saate kadar da kesintisiz konuşma imkanı sağlıyor.Çok sayıda gelişkin fonksiyonResim ve melodileri alıp göndermenizi sağlayan EMS fonksiyonuna sahip Ericsson T39m ile, uzun SMS mesajlarını da sorunsuzca yollayabiliyorsunuz. Telefonun aynı anda iki adet telefon numarasını da destekleyebilmesi, gelen konuşmaları konferans özelliği ile birbirine bağlayabilmesini de sağlıyor. Ayrıca, telefon rehberine şirket numaralarını da dahilileri ile birlikte kayıt edip arayabiliyor. Telefonun ayırt edici özellikleri bunlarla da bitmiyor. Ericsson T39m çok şık bir telefon. Şıklığın yanında ergonomi de unutulmamış.Ericsson çok fazla fonksiyonu bir cep telefonunda bir araya getirmeyi başarmış. Örneğin bu cep telefonu bilgisayarlarla senkronize bir şekilde bağlanabiliyor: Windows 98, Windows NT4.0 ve Windows 2000 işletim sistemleri ile T39m’in kullanımı mümkün. Ayrıca hafızasında e-mail ve URL’leri de kayıt edebilen Ericsson, toplam 511 adet telefon girişine izin veriyor.Telefonun tek negatif özelliği ise, menüler arası geçişlerin biraz yavaş oluşu...

Özetle

Ericsson T39m kullanıcıya sunduğu çok sayıdaki fonksiyonunun yanı sıra estetik tasarımı ile de, sürekli değişen teknolojik dünyaya ideal bir şekilde uyum sağlayabiliyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Ericsson T39m
Ürün Markası Ericsson
CHIP Online Notu
70
Okuyucu Yorumları