Multimedya merkezi:

İşletim sistemlerinde kullandığı renkleri masaüstü donanımlarına da taşıyan Microsoft'un iki renkli multimedya klavyesi Türkçe desteğe de sahip.

Microsoft Multimedia Keyboard İnceleme
CHIP Online Notu 71

Üzerinde bulunan özel My Documents, My Pictures, My Music, Media, Mail, Web/Home, Messenger, Media Player ve ses kontrol düğmeleri ile söz konusu klasör ve programlara ulaşmanızı hızlandıran klavyenin en önemli özelliklerinden biri, F tuşlarına atanan özel görevler... Klavye üzerinde F kilidini kullanarak ister klasik fonksiyonları kullanabilir, ister F tuşlarının yeni görevlerini etkinleştirebilirsiniz. Renkli bilek desteği ile şık bir görünüm sergileyen klavye ile sunulan IntelliType Pro yazılımını kullanarak, klavyenin özel tuşlarının görevlerini de değiştirebilirsiniz. Özellikle Sleep ve Log Off gibi özel tuşlar, bilgisayar başından uzaklaşırken sistemi tek bir tuşa basarak güvenli bir şekilde terk etmenizi sağlıyor.

Özetle

Masasının üstünde yeni bir renk görmek ve özel tuşlar ve görevler ile çalışmasını hızlandırmak isteyen kullanıcılar için ideal bir klavye.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Microsoft Multimedia Keyboard
Ürün Markası Microsoft
CHIP Online Notu
71
Okuyucu Yorumları