Akıcı görüntü

Akıcı görüntü, dizüstü desteği ve dâhili mikrofonu ile Philips SPC520NC ideal bir web kamerasındaki bütün özelliklere sahip.

Philips SPC520NC İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Görüntü kalitesi
  • Yüz tanıma
  • Türkçe yazılım

Messenger gibi anında mesajlaşma yazılımları ile görüntülü sohbet etmek günümüzde hayatın vazgeçilmez bir parçası oldu artık. Fakat sohbet esnasında mikrofon ve kameranın ayrı olması, görüntü kalitesinin düşük olması ve akıcı olmaması sohbet zevkinizi olumsuz yönde etkileyebiliyor. Philips'in SPC520NC web kamerası, yüksek görüntü kalitesi ve dâhili mikrofonu ile tüm bu sorunları ortadan kaldırabiliyor. 640 x 480 çözünürlükte saniyede 30 kare görüntü yakalayabilen ürün, konuşma esnasında eğer internet bağlantınız da el veriyorsa gayet akıcı bir görüntü sağlıyor.Ürünün üzerinde kaliteli bir mikrofon bulunuyor. Windows XP ve Vista'nın cihazı takar takmaz tanıması ise gerçekten kamerayı sisteme bağlamanızı hayli kolaylaştıracak bir özellik. Ürünün uzun ayağı sayesinde LCD monitörlere uyması ve yine dizüstü bilgisayarlarda kullanılabilmesi de beğenimizi kazanan bir başka özellik oldu. Beraberinde gelen yazılımın Türkçe desteği sunması, kullanımı kolalaştıran başka bir özellik. Son olarak berrak ve net bir görüntü sağlayan ürünün bilgisayar başında fotoğraf çekiminde de kullanılabileceğini söyleyebiliriz.

Özetle

Akıcı görüntü, dizüstü desteği ve dâhili mikrofonu ile Philips SPC520NC ideal bir web kamerasındaki bütün özelliklere sahip.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips SPC520NC
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
85
Algılayıcı VGA CMOS
Arabirim USB
Çözünürlük 1,3 MP
Boyut 35 x 125 x 75 mm
Ağırlık 79 g
Diğer Türkçe yazılım
09/07/2008 tarihli fiyatı 53 YTL (KDV dahil)
Okuyucu Yorumları