Mini multimedya üssü

Samsung’un yeni MP3 çalar modelleri gerçekten de takdirimizi toplamayı başarıyor. Samsun YPT8, 512 MB kapasiteye ve 65 bin renk destekli 1,8 inç LCD’ye sahip başarılı bir tasarım.

Samsung YP-T8 İnceleme
CHIP Online Notu 69

Cihazda dahili FM radyo, ses kaydı (harici giriş, dâhili mikrofon ya da radyodan) ve metin dosyası görüntüleme özellikleri bulunuyor. Bu zengin özelliklere ek olarak MPEG-4 biçiminde video gösterimini de unutmayalım. Video gösterimi için ürünle gelen yazılımı kullanarak ilgili videoları .svi biçimine çevirmelisiniz. Dahili Li-Ion piliyle tam şarjın ardından yaklaşık 20 saat müzik keyfi sunan Samsung YP-T8’in, bir MP3 çalardan beklediğiniz hatta beklemediğiniz pek çok özelliği barı ndırdığını belirtelim. Fakat 512 MB’lık hafıza (özellikle video gösterebilen bir cihaz için) yeterli olmayabilir. Bu durumda en azından cihaz üzerinde bir genişleme yuvası bulunmalıydı diye düşünüyoruz. Daha pahalı üst modellere böylece ekonomik bir alternatif sunulmuş olurdu.

Özetle

Eğer 512MB bellek sizin için yeterliyse gerek başarılı tasarımı, gerekse zengin özellikleriyle bu MP3 çaları kesinlikle beğeneceksiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung YP-T8
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
69
Okuyucu Yorumları