Şık çözüm

Multimedya PC'lere farklı bir bakış açısı getiren bir multimedya PC kasası.

Thermaltake Mozart SX VC7001SNS İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Estetik tasarım
  • Kolay kurulum
  • Uzaktan kumandası var

Test Merkezimizde şimdiye kadar hep dikey konumlandırılan kasalar görmeye alıştık. Oysa Thermaltake yatay ince ATX yapısındaki Media PC'si ile bize bir başka alternatif sunuyor. Kendi multimedya PC'nizi toplayabileceğiniz ürün, ATX anakartların kurulumuna da uygun olduğundan güçlü bir sistem toplayabilmenizi sağlıyor. Yatay konumu sayesinde geniş bir çalışma alanı sağladığından bu kasaya bir sistem kurmak yatay kasalara göre çok daha kolay.

Tabi ki el alışkanlığınız yoksa kullanım kılavuzunu mutlaka okumanız gerekiyor. Çünkü bu kasayla birlikte PCI-E yuvalarını kasa içerisinde yatay olarak kullanabilmenizi sağlayan bir PCI kart seti geliyor. Ürünün içerisinde bulunan iki adet fandan bir tanesi kasa içerisine bir tanesi ise sabit disklere yönlendirilerek ideal bir soğutma sağlanmış. Fanlar kulakları rahatsız edecek bir gürültü yaratmıyor.


Oldukça şık bir ön paneli bulunan ürün hem dijital ekranıyla
size bilgi verirken hemde uzaktan kumandasıyla kolayca yönetilebiliyor. Ayrıca ön panelinde bulunan iki adet USB ve bir adet firewire girişinin yanısıra bir adet kulaklık ve mikrofon girişiyle farklı ürünleri kasaya bağlayabilmenize olanak sağlıyor.

Sonuç : Şık görünümü ile multimedya PC'lere farklı bir bakış açısı getiren, kurulumu ve kullanımı kolay bir multimedya PC kasası.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Thermaltake Mozart SX VC7001SNS
Ürün Markası Thermaltake
CHIP Online Notu
68
Renk Gümüş
Tip İnce ATX Media PC / HTPC
Genişleme yuvaları 1 x 5,25, 1 X 3,5 ön kapaktan, 2 X 3,5 dâhili
Dâhili güç kaynağı Yok
Anakart desteği ATX, Micro ATX, Mini ITX
Boyut 90 x 470 x 440 mm
Okuyucu Yorumları