RAID ve debug sensör bir arada

Intel’in 845 chipsetini kullanan Abit BL7-RAID, her haliyle Abit kalitesini yansıtıyor. Soket 478 P4'ler için tasarlanan anakart, SDRAM kullanıyor. BIOS'taki SoftMenuIII içinde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü donanım izleme özellikleri mevcut.

Abit BL7 Raid İnceleme
CHIP Online Notu 70

Soket 478 yuvaya sahip olan anakart, kaliteli işçiliği ve RAID kontrolörle dikkat çekiyor. Abit BL7-RAID, üzerinde bulunan 4 bağımsız IDE yuvası giriş seviyesi kullanıcılar için değilse bile özellikle orta seviye kullanıcılar için oldukça faydalı olabilir.Onboard ses özelliğine sahip olan anakart, SoftMenuIII içindeki Fix PCI seçeneğiyle, özellikle overclock meraklıları için kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir ürün.Zira bu seçenek sayesinde veriyolu hızını ne kadar arttırırsanız arttırın PCI hızı 33 MHz'de sabitleniyor. Anakart üzerindeki debug sensör de cabası. Bu sayede oluşacak olası hataların belirlenmesi de kolaylaşıyor.

Özetle

RDRAM kullanan bir P4 işlemcili sistem size pahalı geliyorsa, Abit BL7- RAID'in, 845 chipset'li anakartlar arasındaki en başarılı seçeneklerden biri olduğunu bilmenizde fayda var.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Abit BL7 Raid
Ürün Markası Abit
CHIP Online Notu
70
Okuyucu Yorumları