Fatality SLI’landı

Abit’in performans düşkünlerine özel anakartı Fatality yenilenen modelleriyle tam bir seri halini aldı. Fatality’e şimdi de nVidia’nın SLI desteğinin eklendiğini görüyoruz.

Abit Fatality AN8-SLI İnceleme
CHIP Online Notu 69

Böylece Ge-ForceFX 6200 ve üzeri ekran kartlarından iki tanesi tek bir kart gibi kullanılabiliyor. Birleştirici parça sayesinde yükün anakarta binmesi önleniyor. AMD Athlon 64 ve Athlon 64FX işlemcileri çalıştırabilen ürün, AN8’in geri kalan özelliklerine sahip. PCI yuvaları bulunması eski kartlarınızı kullanabileceğiniz anlamına geliyor. nForce4 yonga seti üzerinde nVFirewall, Seri ATA ve RAID desteği ile birlikte 400MHz destekleyen çift kanal 4 ayrı bellek yuvası mevcut. uGuru Panel ile ön panel üzerinden kolayca overclock ve fan hızı ayarlamaları yapması en beğendiğimiz yanlarından birisi. Gigabit Ethernet, Firewire ve USB yuvaları ile her tip bağlantıya uygun ürünün kutusundan AudioMax yuvasına takılan bir 7.1 ses kartı çıkıyor.

Özetle

Bir çok farklı bileşeni çalıştırmasının yanında overclock için geniş olanaklar sunmasıyla bizi büyülüyor. DualOtes sistemi kullanıcıların ses konusundaki hassasiyetini akla getiriyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Abit Fatality AN8-SLI
Ürün Markası Abit
CHIP Online Notu
69
Okuyucu Yorumları