RDRAM ve Socket 478 kombinasyonu

Pentium 4 işlemcilerin çıkması ile birlikte kullanıcılar ne tür bir anakart almaları gerektiğini bilemez oldular. Markaya karar vermek bazı kullanıcılar için kolay olabilir ama chipset seçimi ve onunla birlikte oluşan bellek seçimi çoğu kullanıcıya büyük zorluklar yaşatıyor.

Abit TH7II-RAID İnceleme
CHIP Online Notu 68

478 pin’li işlemciye sahip olan ve bu işlemcisini RDRAM’lerle çalıştırmak isteyen kullanıcılar için Abit yeni model bir anakart piyasaya sürdü. Abit TH7 II RAID adını taşıyan bu ürün Willamette ve Northwood işlemcilerini destekliyor. Buna ek olarak HighPoint’in ATA100 RAID kontrollerini üzerinde barındıran Abit, kullanıcıya yüksek bir performans artışı sağlıyor. Üzerinde bir ses chip’i olan bu anakartta beğendiğimiz özelliklerin başında, genel olarak iyi bir performansa sahip olması geliyordu. Bu kart, bu özelliğinin yanı sıra kararlılığı ile de bizi memnun etti.

Özetle

Testlerimizde memnuniyet verici sonuçlar elde ettiğimiz bu anakartı kendi platformumuza referans board olarak dahil ettik. Bu yüzden bu anakartı okurlarımıza rahatlıkla tavsiye ediyoruz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Abit TH7II-RAID
Ürün Markası Abit
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları