Dijital Fotoğraf Albümü

Bilgisayarların olmazsa olmaz yazılımları arasında bulunan ACDSee, 4.0’daki yeni özellikleri ile de yine göz dolduruyor. Eğer üstesinden gelemeyeceğiniz kadar çok dijital fotoğrafınız varsa ACDSee 4.0, bu koleksiyonunuzu bir ºekle sokabiliyor.

ACD Systems ACDSEE 4.0 İnceleme
CHIP Online Notu 67

Ayrıca bu dijital fotoğraf yönetim aracı ile resimleri organize etmenin yanı sıra, izleme, yazdırma ve internet üzerinden paylaºma olanağı da bulabiliyorsunuz. Aslında program daha çok Windows XP’ye terfi etmeyi düºünmeyen dijital fotoğrafçılara hitap ediyor. Eğer XP kullanıyor ya da terfi etmeyi düşünmüyorsanız bu programa50 $ vermek gereksiz olacaktır. En son sürümde yeniden düzenlenmiº arabirimin yanı sıra web paylaşım özellikleri ve daha fazla multimedya dosya tipi için destek de yer alıyor. Ancak yeni arabirim eskiye oranla çok daha fazla karışık. ACDSee ile birlikte sunulan fotoğraf düzenleme aracı olan FotoCanvas Lite ise halen oldukça basit ve yetersiz.Yeni ekran yakalama özelliği ise programın büyük bir açığını kapatmış.

Özetle

Her ne kadar ACDSee,multimedia ve resim dosyalarını izlemek için vazgeçilmez bir yazılım olsa da resim düzenleme özellikleri oldukça zayıf. Eğer bu özellikler sizin için önemliyse PhotoImpact daha iyi bir seçim olacaktır.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli ACD Systems ACDSEE 4.0
Ürün Markası Acd
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları