ADATA Speedy CF 8 GB: Yüksek Kapasite

Yüksek kapasitesiyle fotoğraf çekimlerinde uzun süre çalışmanıza olanak sağlıyor!

CHIP Online Notu 68
  • Hızlı veri aktarımı
  • Yüksek kapasiteli
  • Hafif ve küçük

Tatilde ya da iş için çektiğimiz fotoğrafları ve videoları kaydederken yer sıkıntısı çekeriz. Özellikle profesyonel ekipmanlarda yüksek çözünürlükte çalıştığımızda bu ihtiyaç daha da belirgin bir hal alır.

ADATA'nın 8 GB'lık Compact Flash belleği, yüksek kapasitesiyle tam yardımımıza yetişecek gibi görünüyor. Speedy ismine yakışır bir veri aktarım hızına sahip
olan ürün sırasız erişimde 2,1 ms, yazmada 2,8 ms ve okumada 2,6 ms'lik bir perfromans gösteriyor. Bu hızlar verilerimiz yedeklerken veya Compact Flash kartı boşaltırken öne çıkıyor.



Eğer bir dizüstü istasyonuyla çalışıyorsanız veya çoklu kart okuyucusuna sahipseniz, bu ürünü yalnızca fotoğraf makinenizden veri aktarmak için değil, veri taşımak için de kullanabilirsiniz. Özellikle CD veya DVD gibi medyaların bir çizik yüzünden tüm veriyi kaybetmenize sebep olması durumunda flaş bellekler yardıma koşuyor. Yüksek kapasitesiyle ADATA'nın ürünü bu konuda da size yardımcı olabilir. Ömür boyu garantili olarak satılan ürün, profesyonellerden amatörlere kadar herkesin güvenle kullanabileceği bir cihaz. Beraberindeki taşıma kutusu haricinde, herhangi bir ek aksesuar verilmiyor.

SONUÇ Yüksek kapasitesiyle fotoğraf çekimlerinde uzun süre çalışmanıza olanak sağlayacak ürün, hızlı veri aktarımına sahip.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli ADATA Speedy CF 8 GB
Ürün Markası A-Data
CHIP Online Notu
68
Kapasite 8 GB
İşletim sistemi ME, 2000, XP, Win. Vista, Mac.
Ağırlık 9 g
Tip CF
Okuma hızı 2,6 mb/s
Yazma hızı 2,8 mb/s
Okuyucu Yorumları