Ortak çalışmayı kolaylaştırıyor

Adobe’un yeni Acrobat’ı ile kullanıcılar en sık kullandıkları Microsoft Office uygulamalarını artık daha az kullanıp daha çok verim alabilecekler.

ADOBE ACROBAT 6 İnceleme
CHIP Online Notu 66

Farklı formatlardaki dosyaları paylaşmak yerine tümünü bir araya toplayan standart PDF’ler haline getirip bu şekilde paylaştıran Adobe Acrobat 6, hazırlanan projelerin türü ne olursa olsun, aynı arabirim altından görüntülenmesi ve düzenlenebilmesini sağlayarak işleri kolaylaştırıyor. Ayrıca Internet Explorer altına da eklenen Acrobat 6 tuşu sayesinde, bir web sayfasının ya da tüm sitenin PDF olarak yayınlanması mümkün oluyor. Yazılım, Outlook altında ise eklentileri PDF dosyasına çevirerek yardımcı oluyor. Herhangi bir dosyayı PDF formatına dönüştürmek için artık Windows Gezgini altında dosya üzerine sağ tuş ile tıklayıp açılan menüden Convert to PDF seçeneğini seçmek yeterli oluyor. Birden fazla dosyayı seçmeniz durumunda ise bu dosyalar seçim sırasına göre birleştiriliyor.

Özetle

Ortak çalışmayı kolaylaştıran Adobe Acrobat 6, Microsoft Office tabanlı çalışma grupları için inanılmaz ölçüde yararlı bir yazılım halini almış. Eğer bu grup içine girmiyorsanız yeni sürüm sizin için çok fazla bir şey ifade etmeyecektir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli ADOBE ACROBAT 6
Ürün Markası Adobe
CHIP Online Notu
66
Okuyucu Yorumları