Profesyonel görünen videolar

Kes, yapıştır araçları ve birkaç basit fade ve transition efekti, video düzenleme ile uğraşan çoğu kullanıcının temel ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılar.

Adobe After Effects 5.5 İnceleme
CHIP Online Notu 78

Ancak daha yaratıcı işler çıkarmak ve profesyonel görünen video düzenlemeleri gerçekleştirmek istiyorsanız, daha fazlasına ihtiyacınız olacaktır. İşte bu noktada devreye giren AfterEffects,sektördeki tüm profesyonel ve orta seviye kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Ancak tabii ki yazılımı, çok üst seviye ve hızlı tamamlanması gereken işler için değil de, daha çok web animasyonlarında, düşük bütçeli video yapımlarında ve işyerlerinde etkileyici sunumlar hazırlamak için kullanmak daha doğru olacaktır. 5.5 sürümünde ise birkaç önemli yeniliğindışında çok fazla özellik yer almıyor. Eklenen yeni özellikler içinde yer alan renkli gölgeler oluşturabilen Light Transmissionve yeni filtre setinin yanı sıra 3D desteği de iyice geliştirilmiş. Böylelikle artık yazılım içine Maya’da hazırlanmış kamera hareketlerini aktarmak mümkün oluyor.

Özetle

Satın alınabilir bir fiyata, gerçekten çok güçlü bir video düzenleme seti sunan bir yazılım. Kullanılması kolay ve performanslı bir şekilde kullanmak için birkaç haftalık öğrenme süresi yeterli olabilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Adobe After Effects 5.5
Ürün Markası Adobe
CHIP Online Notu
78
Okuyucu Yorumları