Uzun ömürlü Agile PowerBank'ı inceledik.

Cebiniz için uzun soluklu batarya ömrü sunan Agile PowerBank'ı inceledik!

Agile PowerBank İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Geniş kapasite
  • İyi seviyede performans
  • iPhone için ek aparat
  • Şık tasarım
  • Tek USB çıkışı

Onca para verip satın alınan amiral gemisi cepler konu pil ömrü olunca hala bekleneni veremiyor. Yoğun tam gün kullanımları neticesinde elde telefonun şarj cihazıyla priz aramak istemiyorsanız mobil şarj cihazları bu noktada çok işe yarıyor. Son dönemde pek çok örneğini gördüğümüz mobil şarj cihazları arasına katılan Agile PowerBank, farklı tasarım yapısıyla da ilgi çekici bir model.

İnce uzun bir tasarıma sahip olan Agile PowerBank, bu tasarım anlayışıyla çok yer kaplamamayı hedefliyor. Böylece çantanızda beraberinizde rahatça taşıyabileceğiniz bir model olmayı başaran Agile PowerBank, geniş kapasitesiyle de göz dolduruyor.

Ömrü gibi uzun yapıda

Daha önce de Agile PowerBank'ın tasarımına benzer modeller görmüştük. Ancak yüksek kapasitesi nedeniyle daha uzun bir yapıya sahip olan PowerBank, incelediğimiz modeliyle beyaz renkli yapıda. Fakat, farklı renk seçeneklerini de bulabiliyorsunuz.

Sade bir tasarıma sahip olan PowerBank, bir ucunda şarj olabilmesi için microUSB girişini ve şarj etmek istediğiniz cihazı bağlayabilmeniz için tam boyutlu bir USB arabirimi bulunduruyor. Yine aynı noktada LED göstergeleri de görebiliyoruz. Bu LED'ler bataryanın doluluk oranını gösteriyor. LED'leri çalıştırmak içinse, diğer köşedeki güç butonuna basmanız gerekiyor.

Agile PowerBank, beraberinde elbette bir USB kablosu getiriyor. Ayrıca iPhone ve iPad'leri şarj edebilmeniz için buna uygun bir dönüştürücünün kutu içeriğinde yer alması da ürünün artısı. Fakat cihazınız yeni nesil Lightning bağlantısını kullanıyorsa o zaman yine kendi aparatınıza ihtiyacınız olacak.

Yüksek kapasite

PowerBank, yüksek kapasite sunuyor. 5200 mAh'lik kapasiteye sahip olan cihaz, böylece cep telefonunuzu iki veya üç kez şarj edebilecek yapıda. Yani bu cihazla birlikte uzun yolculuklara gönül rahatlığıyla çıkabilirsiniz.

Genellikle yüksek kapasiteli cihazlarda hem cep hem de ikinci bir cihaz olarak tableti aynı anda şarj edebilmek için iki USB çıkışı görüyoruz. Ancak PowerBank'da bu tek olarak sunuluyor. Yani aynı anda yalnızca tek bir cihazı şarj edebiliyorsunuz. Burada iki farklı USB bağlantısı görsek hiç fena olmazdı.

PowerBank'ın çıkış akımı 1000 mAh seviyesinde. Cihazın şarj hızının standart seviyede olduğunu söyleyelim. Fakat piyasada daha yüksek hızlarda şarj imkanı sağlayan modellerin olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Özetle

Agile PowerBank, cep telefonunuzun şarjını dert etmekten kurtulmak için ideal bir ürün. PowerBank ile cep telefonunuzu birkaç gün boyunca yoğun olarak kullanabilir ve bu süre zarfında prizlerden uzak kalabilirsiniz. Tasarımıyla da beğendiğimiz cihaz, kolay taşınabiliyor. Fakat PowerBank ile tek seferde yalnızca bir cihazı şarj edebileceğinizi de söyleyelim.

Agile PowerBank'ın bize verilen fiyatı yaklaşık 70 TL civarında.

Kimler Almalı

Özellikle çok fazla mobil olan veya şu sıralar seyahate çıkmaya hazırlanan kullanıcılar Agile PowerBank'ı tercih edebilir. Yüksek kapasitesiyle şarj probleminizi ortadan kaldıracak türden bir ürün.

Alternatifleri

Agile PowerBank'a alternatif olarak aynı anda iki farklı cihazı şarj edebileceğiniz ve yine yüksek kapasiteye sahip Next Power Rock III'ü gösterebiliriz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Agile PowerBank
Ürün Markası Agile
CHIP Online Notu
85
Batarya Lithium Battery
Kapasite 5200 mAh
Çıkış Akımı 5V 1000 mAh
Boyutlar 176 x 23 x 23 mm
Ağırlık 126 gr.
Okuyucu Yorumları