Bilindik bir yazılım değil ama çok başarılı

Profesyoneller ve yayıncılar için üst düzey video düzenleme ve post production yazılımları üreten bir firma olan AIST’in yeni Movie DV 4 yazılımı, firmanın diğer ürünlerinden farklı olarak ev kullanıcılarına hitap ediyor.

AIST Movie DV 4 İnceleme
CHIP Online Notu 83

Ayrıca kendi kategorisindeki diğer benzer programların aksine, standart video düzenleme özellikleri ile video ve grafik animasyon araçlarını bir paket altında topluyor. Yazılımda çalışma alanı da çok iyi şekilde organize edilmiş. İstediğiniz özelliğe kolaylıkla ulaşabileceğiniz bu arabirim, esnek yapısı dolayısıyla istenildiği gibi de ayarlanabiliyor. Otomatik sahne tanımlaması ise sadece video yakalandıktan sonra mümkün. Zaman çizelgesi ve storyboard’un aynı anda görüntülenmesi ise özellikle klipleri yerleştirirken neler olup bittiğini görmenizi kolaylaştırıyor. Zaman çizelgesi, gerekli tüm profesyonel araçları ve özellikleri üzerinde barındırıyor. Çift monitör desteği sayesinde zaman çizelgesinde iki ayrı ekranda ayrı ayrı çalışabilmesi ise gerçekten çarpıcı bir özellik. Başlık oluşturma özelliği bulunmasa da, animasyon araçları ile bunu gerçekleştirmek mümkün.

Özetle

Çok geniş bir yelpazede video dosya desteğine sahip olsa da DVD hazırlama özellikleri içermemesi bir eksi. Ancak bu türde bir yazılımınız varsa Movie DV mükemmel bir seçim.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli AIST Movie DV 4
Ürün Markası Aist
CHIP Online Notu
83
Okuyucu Yorumları