Gezdiğiniz siteler size özel kalsın

Aladdin firmasına ait Internet Cleanup, sizin yerinize özel bilgilerinize göz kulak olarak bu konuda yardımcı olabiliyor.

Aladdin Internet Cleanup 3 İnceleme
CHIP Online Notu 82

İlk sürümünde sadece geçmiş ve geçici internet dosyaları gibi online aktivitelere ait delilleri yabancı gözlerden saklamak için bilgisayarınızdan temizleyen yazılımın bu yeni sürümünde, artık daha da fazlasını bulmak mümkün. Ne derseniz deyin, internette sörf yapmak aslında birçok görünmeyen tehlikeyi de beraberinde getirir. Her posta gönderdiğinizde, bir web sayfasına bağlandığınızda ya da bir IM yazılımı kullanırken arka planda kişisel bilgilerinizi de etrafa yayıyor olma riskiniz yüksektir. Peki bu konuda neler yapabilirsiniz? Aladdin firmasına ait Internet Cleanup, sizin yerinize özel bilgilerinize göz kulak olarak bu konuda yardımcı olabiliyor. İlk sürümünde sadece geçmiş ve geçici internet dosyaları gibi online aktivitelere ait delilleri yabancı gözlerden saklamak için bilgisayarınızdan temizleyen yazılımın bu yeni sürümünde, artık daha da fazlasını bulmak mümkün. Bu gelişmiş özelliklerin içinde tarayıcınızın pop-up pencerelerini ve web sitelerindeki reklamları engellemek de yer alıyor. Daha önceki fonksiyonlar için hiç sorun bulunmazken, yeni eklenenler içinse çok başarılı demek doğru olmayacaktır. Yine de Internet Cleanup 3, otomatikleştirilmiş temizleme özellikleri ile kafanızı yormadan güvenliğinizi ve kişisel bilgilerinizi koruyan bir yazılım.

Özetle

Eski sürüme sahipseniz çok da başarılı olmayan yeni özellikler için güncelleme yapmanıza gerek yok. Bu özellikleri ücretsiz olarak sunan yazılımlar da mevcut. Ancak ilk defa alacak olanlar için kişisel bilgilerinizi korumadaki başarısı ile tercih sebebi olabilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Aladdin Internet Cleanup 3
Ürün Markası Aladdin
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları