Internet cafe’lerin yeni gözdesi

ADSL, mevcut telefon hattının kullanıldığı, internete ulaşmanın ve iletişim giderlerini azaltmanın en kolay yolu. Bu teknoloji sayesinde internetten dosya indirme hızı network ortamında dosya yollama hızına eşitlenebiliyor.

Allied Data Copperjet 800-E/U İnceleme
CHIP Online Notu 68

ADSL’yi ISDN bağlantıları ile karşılaştırdığınızda onun ne kadar hesaplı olduğunu görebilirsiniz. Çünkü ISDN bağlantısı için özel hat çekilmesi gerekiyor. Üstelik pahalı. ADSL ise mevcut şebekeyi kullanıyor ve normal telefon hattından sabit ücret ile servis veriyor. Bu özellikler bir araya toplandığında ADSL’in özellikle network ortamları için çok hesaplı olduğunu söyleyebiliriz.Allied Data CopperJet 800-E/U, ADSL bağlantısını network ortamına taşıyan ve dolaysıyla internet erişimini paylaşmasını sağlayan bir router modem. Kurulumu gayet basit olan modem, kullanıcıya herhangi bir sorun yaşatmadan kendisini network’e dahil edebiliyor.

Özetle

Coperjet 810 profesyonel bir bridge/router cihazı. Bu cihaz sayesinde network ortamları tek bir hat üzerinden sorunsuzca internete yüksek hızlarla erişebiliyorlar.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Allied Data Copperjet 800-E/U
Ürün Markası Allied
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları