Esnek yapısıyla profesyonellere de uygun.

Esnek yapısı ile her tür kullanıma uygun olarak dikkat çeken m2752Pqu, profesyonellere de uygun.

AOC m2752Pqu İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Görüntü kalitesi
  • Esnek yapısı
  • Hoparlörlere yer verilmiş
  • Menü tuşları ve yapısı

Dizüstü bilgisayarının ekranına sığamayan veya masaüstü bilgisayarının gücünü daha geniş alanlara yaymak isteyenler tarafından tercih edilen geniş ekranlı monitörler, profesyoneller tarafından ise daha çok farklı kullanım özelliklerine de sahipse tercih ediliyor. Evde veya ofiste masanızın üzerinde geniş görüntüleme açıları sunsun, farklı pozisyonlarda kullanılabilsin ve ekranı LED arka aydınlatmalarıyla döşeli olsun istiyorsanız AOC, tam 27 inçlik büyüklüğündeki m2752Pqu ile bu fırsatı size sunuyor.

Üst sınıf bir monitör olan ve oyunseverlerin yanı sıra, iş için bilgisayarının yanında ikinci bir monitöre ihtiyaç duyan kullanıcılar tarafından da ilgi duyulacak bir gövdeye sahip olan m2752Pqu, 27 inçlik bir panelden meydana geliyor. 1920x1080 piksel çözünürlüğünde olan ekran, LED arka aydınlatmalarına sahip. Mat malzemeli yapısı ile parlamayı engelleyen ve bu sayede yoğun ışıklı ortamlarda ışığı emerek görüntü kalitesini bozmamayı başaran AOC m2752Pqu, Full HD görüntü kalitesi ve renk doygunluğu ile masanızın üzerinde olmayı hak ediyor. Zira gerek oyun gerek video görüntülediğiniz, gerekse normal bilgisayar ekranı olarak kullandığınız anlarda sahip olduğu farklı modları ile başarılı sonuçlar üretmeyi başaran AOC m2752Pqu, üzerinde bulundurduğu hoparlörleri ile ses konusuna da değinmiş. Piyasada hoparlöre sahip monitöre pek sık rastlayamıyoruz ne yazık ki. O sebeple AOC m2752Pqu, bizden bu konuda da büyük bir artı alıyor.

AOC m2752Pqu'nun en büyük özelliği farklı pozisyonlara uygun şekil alabilmesi. Stant ayağı uzayabilen bir yapıda olabilen AOC m2752Pqu, aynı zamanda sola doğru 90 derecelik açıyla dönebilen bir ekrana sahip. Bu sayede ekranı portre formatında da rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Ergonomik esnekliği ile kullanım kolaylığı sağlayan AOC m2752Pqu, bu sebeple görüntü kalitesinin yanında rahat kullanımıyla da beğenimizi kazanıyor. İngilizce bir menüye sahip olan AOC m2752Pqu, menü butonlarına ise ekranın sağ alt köşesinde yer veriyor. Fiziksel butonlar ile ulaşılabilen menünün, tuş takımının sert yapısı ve karmaşık menü tasarımı sebebiyle pek kullanıcı dostu olmadığını söyleyelim. Neyse ki ayarlarınızı bir kez yapılandırdıktan sonra bu menüyü pek sık kullanmak zorunda kalmıyorsunuz.

Özetle

Yüksekliği ve yönü ayarlanabilen esnek yapısı ve görüntü kalitesi ile başarılı performans gösteren ve profesyonellere de hitap eden AOC m2752Pqu, monitör arayışı içindekilere hitap edebilir.

Alternatifleri

Daha minimal tasarımlardan hoşlanan kullanıcılar düz yapıda monitörlere yönelebilirler. Zira m2752Pqu, dönebilen yapısı nedeniyle sağlam ayaklar üzerinde durabilmek adına geniş bir standa sahip ve masa üzerinde geniş yer tutuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli AOC m2752Pqu
Ürün Markası AOC
CHIP Online Notu
85
Ekran 27 inç LED (1920x1080)
Tepki Süresi 8 ms (griden griye)
Parlaklık 300 kandela
Kontrast 1200:1 (statik), 20.000.000:1 (dinamik)
Görüş Açısı 178 derece
Okuyucu Yorumları