LAN partisine hazır

Küçük bir kasaya güçlü bir sistem sığdırmak isteyenler için ideal.

Aopen Nagas G3 İnceleme
CHIP Online Notu 85

Bu güne kadar piyasadaki var olan kasalarında pek bir değişiklik yapmayan ve yeni model piyasaya sürmeyen Aopen, sonunda nadastan çıkarak sessizliğiniz Nagas serisi bozdu ve yeni oyuncu kasası G3 ile Test Merkezi'mize konuk oldu. Uygun fiyatlı ürünleri ile bilinen firma, G3'te bu geleneği bozmamış diyebiliriz. G3 ilk bakışta firmanın diğer ürünlerinden ayrılan tasarımı ile dikkat çekiyor. Canlı renklerin kullanıldığı tasarım, saldırgan yapısı ile özellikle oyuncuları hedef alıyor. Keza ürünün uzun ekran kartlarına destek vermesi ve nispeten güçlü 400 Watt güç kaynağı da bunun bir göstergesi. Öte yandan üst uç oyuncular için bu güç kaynağını değiştirmek, özellikle de güçlü bir ekran kartı takılacaksa, yapılması gereken ilk iş olacaktır. Son olarak çıtayı yükselten firma sabit disk titreşimlerini önlemek için yastıklar, ön panelde eSata portu, vidasız genişleme kartı montajı, dışarıya kaydırılmış güç kaynağı tasarımı ve başarılı soğutması ile dikkat çekiyor.

Özetle

Ufak kasalar konusunda piyasadaki büyük bir açığı kapatan Aopen, kalite çıtasını yükselterek G3 ile başarılı bir ürün sunuyor.

Alternatifleri

Benzer şekilde boyutları ufak fakat performansı yüksek bir sistem toplamak istiyorsanız TT Lanbox Lite da dikkatiniz çekebilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Aopen Nagas G3
Ürün Markası Aopen
CHIP Online Notu
85
Standartlar Micro ATX / Flex ATX
Ön portlar eSATA, USB, Kulaklık, Mik.
Malzeme SECC çelik
Güç kaynağı 400Watt ATX PSU
Boyutlar 276.8 x 355.2 x 430.3mm (BxGxD)
Diğer 10,5" uzun VGA desteği
Okuyucu Yorumları