Üstün performans

Yazılımları ve yüksek performansıyla ön plana çıkan ASUS, gene hız aşırtma meraklıları için üstün bir ürün ortaya çıkartmış.

ASUS P6T Deluxe İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Kullanışlı hız aşırtma yazılımı
  • Etkili soğutma sistemi
  • PCI-E 16X yuvaları birbirine çok yakın

Dünyanın ileri gelen donanım üreticilerinden olan ASUS, Nehalem ile gene iddialı olduğunu gösteriyor. Test Merkezimize gelen ürün 8 adet SATA II desteğiyle oldukça geniş bir depolama alanı sunuyor. Ürünün üzerindeki ağır soğutma sistemi yalnızca estetik bir görüntüyle kalmayarak etkili bir soğutma sunuyor. Hem Crossfire hem SLI desteği bulunan ürün 3 adet PCI-E 16X desteğiyle göz kamaştırıyor. Lakin bu yuvalar birbirine çok yakın olduğundan sanki anakartta 3 adet ekran kartı kurulması istenmiyormuş gibi görünüyor. Açıkçası yüksek seviyeli ekran kartlarının bu yuvalara sığmayacağı aşikâr. Bu da anakartın size sunduğu bir özelliği kolay kolay kullanamayacağınız anlamına geliyor. Ürün, sistem boştayken otomatik olarak devreye girerek enerji tasarrufu sağlayan EPU teknolojisi sayesinde elektrik faturalarınızı azaltıyor. Ayrıca Turbo V yazılımı sayesinde dinamik olarak hız aşırtma denemelerinizi yapabiliyorsunuz. Bu yazılım sayesinde sisteminizin sınırlarını kolayca zorlayabiliyorsunuz. Ürünle beraber verilen bir dijital ekran sayesinde sisteminizin verilerini takip edebilirsiniz.

Özetle

Yazılımları ve yüksek performansıyla ön plana çıkan ASUS, gene hız aşırtma meraklıları için üstün bir ürün ortaya çıkartmış.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli ASUS P6T Deluxe
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
85
Form faktör ATX
Yonga seti X58
İşlemci yuvası LGA 1366
Depolama arayüzü 6 X SATA II, 2 X SAS, 2 X eSATA
Bellek yuvası 6 x DDR3 1333
Yuva sayısı 3 x PCI-E16X, 1 x PCI-E 4X, 1x PCI
Okuyucu Yorumları