Asus R.O.G Vulcan ANC: Kulaklık

Dış dünyayla bağlantıyı kesin

Asus R.O.G Vulcan ANC İnceleme
CHIP Online Notu 79

Satın alırken üzerinde pek düşünmediğimiz kulaklıklar üzerinde aslında daha fazla durmak gerekiyor; zira kullanıcıların tercihine göre birçok farklı modelde kulaklığa rastlayabilmek mümkün. İncelediğimiz Asus'un yeni kulaklığı, özellikle oyun tutkunlarını hedef alıyor. Vulcan ANC isimli kulaklık, aslında Asus'un bu alanda ürettiği ilk cihaz olma özelliğini de taşıyor. Kulaklığın en önemli özelliği olan aktif gürültü engelleme fonksiyonu, rakip ürünlere göre cihazı bir adım öne taşıyor. 30 dB pasif gürültü önleme özelliği ile dışarıdan gelen sesleri büyük
ölçüde yok eden Vulcan ANC'nin ağırlığı 325 gram seviyelerinde bulunuyor. Güç ihtiyacını bir adet AAA alkalin pil yuvasına sahip olan; siyah, kırmızı ve gri olmak üzere üç farklı renkte kullanıcılara sunulan Vulcan ANC, özel taşıma kutusu sayesinde de rahatça taşınabiliyor.

Özetle

Kutusuyla rahatça taşıyabilmeniz dışında oyun oynarken sesleri olabildiğince iyi dinleyebilmek istiyorsanız, Asus'un R.O.G. serisindeki Vulcan ANC kulaklığı işinizi görebilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus R.O.G Vulcan ANC
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
79
SÜRÜCÜLER 40 mm
GÜRÜLTÜ ENGELLEME Aktif
FREKANS ARALIĞI 10 Hz - 20 kHz
MİKROFON Var
BAĞLANTI 3.5 mm
Okuyucu Yorumları