Yerli Alternatif Clockwise

Clockwise, yardım masası çözümü olarak web tabanlı çalışması, platform ve veritabanı bağımsızlığı, esnek ve uyarlanabilir olması ile gerçekten profesyonel bir program.<br>Web tabanlı olmasından dolayı da, son kullanıcılar için kurulum ve bakım maliyeti de ortadan kalkıyor.

Atlantis Clockwise 2.2 İnceleme
CHIP Online Notu 75

Clockwise’ın en fazla dikkat çeken özelliklerinin başında, girilen çağrılar ile müşteriler için verilen eğitimlerin ve yapılan projelerin takip edilebilmesi geliyor. Müşteriye verilen hizmetin ve personel verimliliğinin ölçülmesini hedefleyen Clockwise’ın içinde, envanter, bakım anlaşmalarının ve yazılım lisanslarının takibi gibi firmaların ihtiyaç duyabilecekleri ek modüller de yer alıyor. Otomatik uyarı sistemi ile çağrıyı veren ve iş atanan kişi ve gruplara, e-mail ya da SMS mesajı uyarılarının gönderilmesi de mümkün oluyor. Ayrıca, önceliklerine göre belirlenen sürelerde çözülmeyen çağrılar, belirlenen kişilere otomatik olarak e-mail ile raporlanabiliyor. Soru/Cevap veri tabanı oluşturarak, teknik personele ya da son kullanıcıya soruların çözümünde yardım da sağlayabilen Clockwise, istenirse firmalara göre özelleştirilebiliyor.

Özetle

Esnek raporlama, çok dil desteği, güvenlik ve detaylı yetkilendirme, kullanıcı bazında özelleştirebilme gibi özellikleriyle Clockwise, yabancı kaynaklı programlara ciddi bir alternatif görülüyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Atlantis Clockwise 2.2
Ürün Markası Atlantis
CHIP Online Notu
75
Okuyucu Yorumları