Beats Studio Wireless'ı inceledik.

Keyfine ve kaliteye düşkün müzik tutkunları için Beats Studio Wireless'ı inceledik.

Beats Studio Wireless İnceleme
CHIP Online Notu 71
  • Şık tasarım
  • Ses kalitesi
  • Rahat ve kolay kullanım
  • Ses izolasyonu
  • Yüksek bas sesi
  • Pil ömrü daha iyi olabilirdi

Artık kulaklıklar, adeta hayatımızın her noktasında yanımızdan ayırmadığımız cihazlar arasında yer alıyor. Neredeyse müziği gittiğimiz her yere yanımızda taşıyoruz. Bu noktada, elbette satın alacağımız kulaklıktan konfor ve kullanımın yanı sıra ses performansı konusunda da iyi şeyler beklemek hakkımız. Beats Studio Wireless kulaklık seti de burada devreye giriyor ve ses kalitesi ile konforlu yapısıyla sizi hayal kırıklığına uğratmayacak kulaklık setleri arasında yerini alıyor.

Tasarımı ve kolay kullanımıyla da dikkat çeken Beats Studio Wireless, kablosuz özelliği ile dış kullanımlar için de ideal. Katlanabilen yapısıyla küçük büyük fark etmeden her boy çantada yer verebileceğiniz kulaklık, ister spor salonuna egzersiz için spor çantanızda, ister uzun yolculuklarda valizinizde kendine yer buluyor ve daima kullanıma hazır.

Konforlu ve kolay kullanım

Beats Studio Wireless, şık ve rahat bir tasarıma sahip. Kulaklıkların üzerinde ünlü Beats logosu bulunuyor ve siyah rengiyle şıklığını koruyor. Beats Studio Wireless, piyano siyahı dış kaplamasıyla güzel bir parlaklık sunuyor ve kenarında yer verilmiş olan kırmızı renklerle de tasarımı tamamlıyor.

Beats Studio Wireless'ın kulak yastıklarında kullanılan deri malzemeyle, uzun kullanımlar sırasında sizi hoş ve serin bir atmosfer karşılıyor. Kollarını 2 inç kadar genişletme özelliği sunan kulaklık, ayarlanabilen tasarımıyla da başınıza en uygun şekli alabiliyor. Ayrıca kolların ince ve işlevsel yapısından dolayı herhangi bir rahatsızlık da duymuyorsunuz.

Beats Studio Wireless, sol kulaklığın üzerinde yer alan Bluetooth senkronizasyon anahtarı bulunduruyor. Kulaklığı telefonunuza tek seferde bağlayabiliyorsunuz. Bu işlem yalnızca birkaç saniyenizi alıyor ve bağlantı kopmuyor. Ancak isterseniz kulaklığı kablo yardımıyla da kullanabiliyorsunuz. Bir sürücüsü üzerinde 3.5 mm'lik jak girişi bulunduran kulaklık, böylece kullanımda esneklik sunuyor. Elbette bu kablo da kutu içeriğinde unutulmamış. Kutu içeriğinde yer alan 3.5 mm yardımcı kablonun yanı sıra, USB güç adaptörü, taşıma çantası, USB 2.0 kablosu bizleri karşılıyor.

İyi ses kalitesi

Beats Studio Wireless, iyi bir ses kalitesi sunuyor demiştik. Zira gösterdiği başarılı performansı ile bizden tam puan aldı. Fakat söylememiz gerekiyor ki Beats Studio Wireless, bas seviyesini çok yukarıda tutuyor. Bu nedenle bu kulaklığı tercih edecek olan dinleyicilerin müzikteki dengeyi basa doğru kaydırmış olmaları iyi olacak. Aksi halde caz dinlerken keyif alamayabilirsiniz.

Beats Studio Wireless, müzik uygulamaları için de bir ekolayzır ile çift dengeli kulaklıklara ağırlık verseydi daha iyi olabilirdi diye düşünüyoruz. Ayrıca kulaklığın ses izolasyonu konusunda da çok başarılı olmadığını söyleyelim, sesi dışarıya sızdırabiliyor.

Gelelim pil ömrüne... Beats Studio Wireless, 3.5 mm kulaklık jakı üzerinden kablo yardımıyla bağlıyken 20 saat kullanılabiliyorken ve kablosuz olarak yaklaşık sadece 12 saatlik pil ömrü vadediyor. Her ne kadar pil ömrü uygun olsa da, daha iyi olabilirdi diye düşünüyoruz.

Özetle

Müziği, kulaklığını çantasına koyarak istediği her yere yanında götürme zevkini yaşamak isteyenler için Beats Studio Wireless, gayet ideal bir kulaklık. Pil ömrü ve yüksek bas sesiyle bir miktar kuşku bıraksa da sunduğu iyi ses kalitesi ve konforlu şık tasarımıyla Beats Studio Wireless, iyi bir kulaklık olmayı başarıyor.

Kimler Almalı

Beats Studio Wireless, konforlu, şık tasarıma önem veren ve yüksek bas sesinden hoşlananlar için ideal bir kulaklık seti.

Alternatifleri

Beats Studio Wireless'a önerebileceğimiz alternatif kulaklık seti Parrot Zik olabilir. İyi bir Bluetooth kulaklık seti arayanlar inceleyebilirler.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Beats Studio Wireless
Ürün Markası Beats Studio
CHIP Online Notu
71
Tip Kulak üstü
Kullanım Stüdyo
Kablosuz Menzili 10 metre
Frekans Tepkisi 20Hz - 20kHz
Pil Ömrü 12 saat
Bağlantılar Wi-Fi, MicroUSB, 3.5 mm jak
Okuyucu Yorumları