Basit bir anti virüs yazılımından daha fazlası

BitDefender antivirüs yazılımı, hem ofis hem de büro kullanımı için ideal özelliklerde. ICSA Labs sertifikası, yazılımın virüs tarama motorunun bilinen tüm virüsleri tespit edebilmesini sağlıyor.

Bitdefender Professional Edition 7.2 İnceleme
CHIP Online Notu 80

Yalnızca sabit disk ve optik sürücüler değil, aynı zamanda paylaşılan klasörler ve mesajlaşma yazılımları da gözlem altında tutularak; virüsler, Truva atları ve internet solucanları durduruluyor.Anonim kalma ve içerik filtreleme görevindeki araçlar sayesinde internet bağlantısından yararlanabilecek uygulamaları seçebilir ve sistemde görüntülenebilecek web kaynaklarını belirleyerek internet trafiği için komple güvenlik sağlayabilirsiniz.7.2 sürümüyle bir diğer önemli tehlike olan dialer’lara karşı özel önlem alınabiliyor. Özel semboller içeren tanımlarla (örneğin 0900*) belirli bir numara dizisi ile başlayan numaraların aranmasını engelleyebilirsiniz Yazılım kendini otomatik olarak güncelleyebiliyor. Ekranın alt köşesindeki ufak pencere içerisine herhangi bir dosyayı sürüklemeniz, taranması için yeterli oluyor.

Özetle

BitDefender, çok duyulmayan adının ardında gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip. Üstelik bu özelliklere rağmen hem arabirimiyle, hem de güncelleme metotlarıyla kullanıcı dostu olmayı başarıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Bitdefender Professional Edition 7.2
Ürün Markası Bitdefender
CHIP Online Notu
80
Okuyucu Yorumları