Aile ve arkadaşlarla bağlantıyı koparmayın

Yüksek performanslı yeni BlackBerry 7 yazılımı ile bir ofis telefonu olmanın ötesine geçiyor.

BlackBerry Curve 9380 İnceleme
CHIP Online Notu 68

Aileniz ve arkadaşlarınızla bağlantınız kopmasın. BlackBerry Curve 9380 ince ve şık bir tasarıma sahip, grafik özellikleri de son derece güçlü. Merakla beklenen dokunmatik ekran çok kullanışlı ve tepki süreleri çok iyi. Bu sayede saniyeler içinde istediğiniz kişiyle bağlantı kurabiliyorsunuz.

Bağlantı kurmak, son gelişmelerden haberdar olmak bu telefonla mümkün, üstelik gerçek zamanlı olarak. Facebook ve Twitter kurulu olarak geliyor. Sosyal ağlardan ve bloglardan güncellemeler, e-postalarınız tek bir yerde toplanıyor. BlackBerry Messenger (BBM) sayesinde herkesle iletişim kurabilirsiniz. BBM grupları ile buluşmalar düzenleyebilir, durum mesajınızı ve yenilikleri her zaman, her yerde arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

En güzel anları yakalamak için 5 megapiksellik bir kameranız var. Bir resim ya da video çekip tek harekette sosyal ağlara yükleyip herkesle paylaşmanız mümkün. Hızlı işlemci sayesinde Internet'te dolaşmak çok kolay, çoklu işlemler ise çocuk oyuncağı. Eğer isterseniz telefonunuzu bir oyun konsolu haline getirin. Rollercoaster Rush gibi 3 boyutlu oyunlarda rekor denemesi yapın, rekorlarınızı BBM 1 üzerinden paylaşarak arkadaşlarınıza hava atın. Merakla beklenen dokunmatik ekran çok kullanışlı ve tepki süreleri çok iyi. Bu sayede saniyeler içinde istediğiniz kişiyle bağlantı kurabilirsiniz.

Yakın alan iletişimi 2 (NFC) ile diğer NFC destekli cihazlara hızlı ve zahmetsiz bir şekilde bağlanın. Bunun için bütün yapmanız gereken ekrana dokunmak.

Etrafınızda olan biteni merak ediyorsanız Augmented Reality Wikitude Browser (Yükseltilmiş gerçeklik Wikitude tarayıcısı) tam size göre. Çevrenize BlackBerry'nizin ekranından bakın ve yepyeni bir dünya keşfedin. Augmented Reality Wikitude Browser sayesinde yakınınızdaki BBM bağlantılarını bile bulabilirsiniz.

Yüksek performanslı yeni BlackBerry 7 yazılımı etkileyici grafiklere, kullanışlı multimedya işlevlerine ve en son teknolojiye sahip. Videolar ve oyunlar bu telefonla canlanıyor. Ayrıca Internet sitelerinde çok daha hızlı gezinebiliyorsunuz. Evrensel sesli arama özelliği ile ekrana dokunmadan telefonunuzda ya da Internet'te arama yapabiliyorsunuz.

Özetle

Blackberry'lerin efsanevi ofis özelliklerini kullanmaya devam etmek ancak daha fazla multimedya seçeneğine sahip olmak isteyen kullanıcıların bu ürüne mutlaka bir göz atmalarını öneriyoruz.

Alternatifleri

Samsung Galaxy Ace Plus S7500

Teknik Özellikler
Ürün Modeli BlackBerry Curve 9380
Ürün Markası BlackBerry
CHIP Online Notu
68
İşletim SistemiBlackBerry OS 7.0
Çekirdek (CPU)
Ekran TeknolojisiTFT
Ekran Boyutu3.2 inç
Ekran Çözünürlüğü360 x 480 px
Grafik İşlemci Hızı806 MHz
Bellek (RAM)0.512 GB
Dahili Depolama0.512 GB
Arttırılabilir Depolama32 GB
Arka Kamera5.0 MP
Çift HatYok
Wi-FiVar
NFCVar
GPSVar
LTE (4G)Yok
HDMI (MHL)Yok
BluetoothVar
FM RadyoYok
Bekleme Süresi360:00 saat
Konuşma Süresi005:30 saat
Boyutlar60 x 109 x 11.2 mm
Ağırlık98 gr.
Okuyucu Yorumları