Süslü püslü

Günlük kullanım için ideal olan fare, taşıma kolaylığının yanı sıra şık tasarımı ve yüksek dpi özellikleriyle dikkati çekiyor.

Boolex Lazer kristal fare İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Şık tasarım
  • Yüksek dpi
  • Dört yana scroll

Uzun saatler bilgisayar başında çalıştığımız düşünüldüğünde aslında fare, işlevi kadar ergonomisine de dikkat edilmesi gereken bir ürün. Öte yandan özellikle de hanımlar söz konusuysa fareye şık ve dikkat çekici bir tasarıma sahip olma özelliklerini ekleyebiliriz. İşte Boolex Lazer Kristal Mouse bu son kategoriye giriyor. Swarowski markasını da üstünde taşıyan ürünün tam üst kısmında iki adet, taşlarla bezenmiş kalp bulunuyor. Ürünün karamelbeyaz renkli tasarımı da göze alındığında bu kalpler şık bir görünüm kazandırıyor.Microsoft Vista uyumlu fare, 2 adet standart tuşunun yanında bir adet scroll tekerleğine sahip. Bu tekerlek yalnızca menüler arasında kolayca dolaşmayı sağlamıyor aynı zamanda dört yana scroll yeteneğine de sahip. Böylece çalıştığımız büyük bir doküman ya da internette açtığımız bir dosya üzerinde daha kolay dolaşabiliyoruz. Mini boyutlardaki fare kolayca taşınabiliyor. 1.600 dpi'a kadar destek veren cihaz, görünümü kadar hassasiyetiyle de dikkati çekiyor. Ürününle beraber verilen kablo yeterli uzunlukta ve bilgisayar kasamız ister yerde isterse masamızın üzerinde olsun her şekilde kolayca ulaşabilmemizi sağlıyor.

Özetle

Günlük kullanım için ideal olan fare, taşıma kolaylığının yanı sıra şık tasarımı ve yüksek dpi özellikleriyle dikkati çekiyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Boolex Lazer kristal fare
Ürün Markası Boolex
CHIP Online Notu
68
Arabirim USB
Teknoloji Lazer
Tuş Sayısı 2
Kaydırma tekeri Var
Çalışma mesafesi 1,5 metreye kadar
Diğer Sworowski tasarım
06/06/2008 tarihli fiyatı 30 YTL (KDV dahil)
Okuyucu Yorumları